banner564

Eksikler düşündürüyor

Yarın deplasmanda Cihangir ile karşılaşacak olan Binatlı’da ideal onbir bozuluyor

Eksikler düşündürüyor
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet Süper ligde yarın Cihangir'e konuk olacak Binatlı’da zor maç öncesi cezalılar ve sakat oyuncuların durumu teknik heyeti düşündürüyor. Emek ve Çağakan'ın sarı kart cezalısı olmaları yanında, Erencan, Sertaç ve Kadir'in ise sakatlıklarının bulunduğu belirten Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu zor deplasman öncesi ideal onbirden uzak kalacaklarını belirtti.

İstediğimiz sonucu almalıyız
Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu Cihangir maçı öncesinde yaptığı açıklamada rakiplerinin kadro olarak kaliteli noktaya geldiğini bununla birlikte ise ligin başlaması ile birlikte iyi bir hava yakaladıklarını belirtti. Önce Mormenekşe, ardından Mehmetçik ile kupa sonrasında ise Cihangir ile zor bir maça çıkacaklarını aktaran Davutoğlu, zor deplasmandan iyi bir sonuç ile ayrılmak istediklerini söyledi. Emek ve Çağakan ile birlikte Erencan'ın aralarında olmayacağını belirteren Davutoğlu, Kadir ve Sertaç'ın ise son durumlarının maç günü belli olacağını vurguladı.

Kendi kaderimizi kendimiz belirleyeceğiz
Kupada Mehmetçik galibiyeti sonrası ikinci tura yükseldiklerini belirten Davutoğlu kalan süreçte ise kupada yürüme adına ligde iyi sonuç almak zorunda olduklarını vurguladı. Ligde iyi noktaya gelmeleri durumunda kupada hedef büyütebileceklerini hatırlatan Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu bu bağlamda kendi kaderlerinin kendi ellerinde olduğunu söyledi. Zorlu Cihangir deplasmanında iyi sonuç almak için mücadele edeceklerini aktaran Davutoğlu zorlu lig periyodunun her geçen hafta lige yansıdığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2017, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474