banner564

‘Altın Standart Medikal Onkoloji’

YDÜ Hastanesi Kanser Merkezi’nde Onkolojik Cerrahi ve Radyasyon Onkolojisi hizmeti veriliyor

‘Altın Standart Medikal Onkoloji’
banner598
 Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi; Teknolojik Donanım ve Tüm Anabilim Dallarından gerekli hekim kadrosunun biraraya getirilmesiyle, Kıbrıs’ın İlk ve Tam Teşekküllü Kanser Merkezi’nin kurulduğunu açıkladı.  
   Konuyla ilgili olarak düzenlenen basın toplantısında söz alan medikal onkolog uzm. Dr. Ömer Diker, Avrupa ve Amerika’da da uygulanan altın standart medikal onkoloji tedavisinin, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde de gerçekleştirildiğini söyledi.   
   YDÜ Hastanesi Kanser Merkezi’nin Basın Lansmanı 12 Anabilim Dalı ve Kanser Hastalarına Yardım Derneği Başkanı Raziye Kocaismail’in de katılımı ile gerçekleşti   
   Başhekim Uzm. Dr. Sevim Erkmen’in açılış konuşmasının ardından sırasıyla, Radyoloji Anabilim Dalı Uzmanı Prof. Dr. Murat Kocaoğlu, Nükleer Tıp Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. F. Suna Kıraç, Patoloji Anabilim Dalı Uzmanı Doç. Dr. Ayper Kaçar Eribol, Genel Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Besim, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Uzmanı Doç. Dr. Erdoğan Aslan, Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Ulvi Önder, Ortopedi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kaan Erler, Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı Uzmanı Doç. Dr. Kadir Çağdaş Kazıkdaş, Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Uzmanı Doç. Dr. Halil İbrahim Seçer, Plastik ve Rekonstrüktif Estetik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Orgun Deren, Radyasyon Onkolojisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Meltem Nalça Andrieu ve Medikal Onkoloji Anabilim Dalı Uzmanı Dr. Ömer Diker, kanser hastalığının tanı ve tedavisinde branşlarının yeri ve öneminden bahseden birer konuşma yaptı.  

Raziye Kocaismail teşekkür etti
   Raziye Kocaismail konuşmasında, Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi yöneticilerinin gerek cihaz gerekse uzman hekim kadrosu açısından, hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan hizmet sunmakta olduklarını ifade etti.  Raziye Kocaismail konuşmasına şöyle devam etti;  “Ben buradan kendilerine herbir kanser hastası adına yürekten teşekkür ediyorum.   Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi, 23 yıldır özlemini çektiğimiz tam zamanlı medikal onkoloğu, bu geniş hekim kadrosu içinde bize sunmuştur.”

Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2017, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474