banner564

Eksiklerine rağmen Lefke 2-0

Her iki takımın da eksiklerinin olduğu maçı Lefke yabancı oyuncusu Smart ve suskun golcü Zekai’nin ayağından bulduğu gollerle kazandı

Eksiklerine rağmen Lefke 2-0
banner598
YER: Lefke 16 Ağustos Stadı.
HAKEMLER: Hakan Muhtaroğlu-Mehmet Ekşici-Şakir Azizoğlu
LEFKE: Zeki-Amstrong-Allen-Fule(Smart dk.6)-Stellios-Yılmaz(Cevher dk.84)-Cemal(Mehmet dk.90)-Yakup-Burak-Semih-Zekai
G.GÜCÜ: Çağatay-H.Taşcı-Derviş(İsmail dk. 33)-A. Akbulut-Ceyhun(Samuel dk.58)-Özgür-Gökhan-Hakan-Raif-Uğur-Daniel Addo( Erdoğan dk .71)
GOLLER: Dk.70 Smart, Dk.90+2 Zekai(LEFKE)

Abdullah ZAİFOĞLU
Lefke, konuk ettiği G.Gücü karşısında maçın ikinci yarısında bulduğu gollerle galibiyete ulaştı.
 15. dakikada gelişen Lefke atağında Zekai’nin pası ile rakip ceza alanı içinde buluşan Burak çarpraz pozisyonda topa sert vurdu. Fakat top direğin hemen üzerinden dışarı gitti.
 18. dakikada Zekai’nin yine sağdan ortasında Yılmaz’ın kafa ile yaptığı vuruşta top kaleci Çağatay’da kaldı.
 48. dakikada Amstrong’un soldan ortasında Fule bekletmeden topa vurdu. Fakat top yan direğin hemen yanından dışarı gitti.
 52. dakikada gelişen G.Gücü atağında İsmail’in pası ile ceza alanına giren Özgür’ün vuruşunda top kaleci Zeki’nin kucağında kaldı.
 70. dakikada Lefke öne geçti. Bu dakikada Yakup’un sağ taraftan yaptığı ortada sonradan oyuna giren Smart kale ağzında yaptığı kafa vuruşu ile topu ağlarla buluşturdu ve Lefke 1-0 öne geçti.
 90+2’nci dakikada G.Gücü rakip alanda gol ararken defansın uzaklaştırdığı topla buluşan Burak süratle rakip alana geçti. Onunla birlikte koşu yapan Zekai’nin önüne bıraktığı topu Zekai kalecinin altından filelere yollayarak Lefke 2-0 öne geçti.
 Az sonra maç da bu skorla sona erdi.
A-2 gençler maçını Lefke gençleri 3-2 kazandı.  

Güncelleme Tarihi: 13 Kasım 2016, 08:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474