banner564

Görev sırası HP’de

Halkın makam ve mevki kavgalarından bıktığını söyleyen Özersay, “Değişim denenmiş partilerle olmaz” dedi

Görev sırası HP’de
banner598
Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay, “halkın makam ve mevki kavgalarından bıktığını, vatandaşın bugüne kadar tüm partileri denediğini, değişimin ve yeniliğin denenmiş siyasi partilerle olmayacağını” söyledi.
HP’den yapılan yazılı açıklamada, aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlara varılamayacağını ifade eden Özersay, halkın ilk seçimde yeni ve farklı bir siyaset anlayışına sahip, “bir daha seçilir miyim acaba” diye bir kaygısı olmayan Halkın Partisi’ni göreve getireceğine inandığını kaydetti.
Halkın Partisi köy ve bölge ziyaretleri bağlamında Turunçlu köyünü ziyaret etti.
Mağusa İlçe Başkanı Duygu Uzun ve ilçe yönetiminde yer alan isimlerle parti gönüllülerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarette, ülkede “kemikleşen partizanlığın” yarattığı hasarın giderilmesi için neler yapılabileceğinin konuşulduğu ve vatandaşların Kıbrıs müzakereleri konusundaki sorularının da yanıtlandığı bildirildi.
Öte yandan HP Lefkoşa İlçe yönetimi, üyeleriyle birlikte Lefkoşa Terminal bölgesinde Kamu Araçları İşletmecileri Birliği (KAR-İŞ) yönetimi ve üyeleriyle de biraraya geldi. 
Ziyaretler sırasında Kıbrıs müzakereleri konusunda gelen sorulara da yanıt veren HP yetkilileri müzakere sürecinden artık olumlu bir sonuç çıkmasını istediklerini ve dengeli bir çözümü destekleyeceklerini de dile getirdiler.
Bu bağlamda konuşan Parti Başkanı Özersay “İsviçre’de verilen aranın gerçekten bu süreçten adil bir çözüm belgesi çıkarılması için kullanılmasını temenni ediyoruz. Dileriz bu bir haftalık süreci Kıbrıs Rum tarafı istismar etme yoluna gitmez. Bizler HP olarak bu sürecin uzamasına karşıyız, dengeli ve karşılıklı kabul edilebilir bir sonuç alınmasını ve bunun geciktirilmemesini istiyoruz.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2016, 06:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474