banner564

Eleştirilecek noktadayız

Takımının ilk devredeki performansının iyi olmadığını aktaran Taşer Büyükadam, ikinci devre daha iyi olacaklarına inandığını belirtti

Eleştirilecek noktadayız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Ligin ilk devresini 18 puanla dokuzuncu sırada tamamlayan Serdarlı’nın Kulüp Başkanı Taşer Büyükadam, konum olarak istenilen noktada olmadıklarını dolayısıyla eleştirilecek bir ilk devreyi geride bıraktıklarını belirtti.

Daha iyi olabilirdik
Genel yapıdan memnuniyetini dile getiren Serdarlı Kulüp Başkanı Taşer Büyükadam, kadro itibariyle takımının sıralamada biraz daha yukarıda olması gerektiğini belirtti. Takıma sezon öncesi yapılan transferlerin tümünün uyum sorunu yaşamadığını, Hasan Bahtıkara ve Burak’ın ilk devre itibariyle son derece verimli olduğunu aktaran Büyükadam İrfan ve Mehmet Turgut’un ise istekli olduklarını, bu iki oyuncudan ikinci devre daha fazla verim alacaklarına olan inancını belirtti.

Bütçe olarak rahat değiliz
Sezon öncesi koydukları bir çok hedefe belli dönemlerde ulaşmada zorluk yaşadıklarını aktaran Taşer Büyükadam bütçe olarak şu an için rahat konumda olmadıklarını aktardı. Antreman sahasının hazır olduğunu, reklam anlaşmasında ise uzun mesafe aldıklarını aktaran Büyükadam, belli hedeflere ulaşmak için ise önlerindeki yolun uzun olduğunu belirtti. Devre arası takıma takviye adına hoca ile değerlendirme toplantısı yapacaklarını da belirten Büyükadam, ligin sonunda rahat bir yerde ligi bitireceklerini ise sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2015, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474