banner564

Trajik son

Air Asia uçağının deniz yüzeyine başarılı şekilde iniş yaptığı, ancak dev dalgalar tarafından suyun dibine çekildiği belirlendi

Trajik son
banner598
Singapur'a gitmek üzere  Endonezya'nın Surabaya kentinden havalandıktan sonra radardan kaybolan, ardından denize düştüğü anlaşılan Air Asia uçağıyla ilgili trajik bir ayrıntı ortaya çıktı. Havacılık dergisi Angkasa'ya konuşan uzmanlardan Dudi Sudibyo, kaptan pilot Iriyanto'nun uçağı başarılı bir şekilde deniz yüzeyine indirdiğini, ancak fırtına nedeniyle oluşan dev dalgaların uçağı dibe çektiğini açıkladı.
Bu arada, Borneo Adası yakınlarında arama çalışmalarını sürdüren ekiplerin, denizden bugüne kadar toplam 22 kişinin cansız bedeninin çıkarıldığını açıkladı.
Denizden çıkarılan 22 cesetten 20'si DNA testi ve otopsi için Surabaya Adası'na götürülürken, dört cesedin kimliğinin belirlenip ailelerine teslim edildiği bildirildi. Kimliği tespit edilenlerin isimlerinin Grayson Herbert Linaksita, Khairunisa Haidar Fauzi, Kevin Alexander Sutjipto ve Hayati Lutfiah Hamid olduğu açıklandı.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2015, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474