banner564

“Elimizden geleni yapacağız”

Mormenekşe adına ellerinden geleni yapacaklarını belirten İskender, ikinci yarıda daha iyi bir oyun sergileyeceklerini söyledi

“Elimizden geleni yapacağız”
banner598
Süleyman REBGE
Mormenekşe takımının oyuncusu İskender Yeniçeri yaptığı açıklamada takımı daha iyi yerlere getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

 “Taraftarımıza ve yönetimimize söz veriyorum”
Mormenekşe’ye bu sezon gelen ve takımda forma şansı bularak başarılı maçlar çıkartan İskender Yeniçeri yaptığı açıklamada” Ben İskender Yeniçeri olarak Mormenekşe’nin bulunduğu konumdan çıkması ve hak ettiği yerlere gelmesi için elimden geleni yapacağıma tüm taraftarlarımıza ve desteğini esirgemeyen yönetimimize söz veriyorum.” dedi. Ligin ilk devresini değerlendiren İskender “Sezon başında Kılıç Ali hocamızla alınan skorlarla çok iyi şekilde girdiğimize inanıyorum. Yaşanılan sakatlıklar bizi olumsuz yönde etkiledi. İlk yarının tüm maçlarına baktığımda çok kötü oynadığımız 1-2 maç sayabilirim, bu konumda olmamızın büyük sebebini de gol yollarında olan sıkıntılar olarak görüyorum. Bunun da ikinci yarı da yapılacak takviyelerle giderileceğine inanıyorum.”

“Amacım Mormenekşe’ye katkı sağlamak”
Sezon başında Mormenekşe’ye transferini de değerlendiren İskender sezon başında Mormenekşe’ye gelirken iki hedefi olduğunu söyledi. İskender ”Birincisi futbolcu olarak kendimi geliştirmek, tecrübe kazanmak ikincisi ise İskender olarak Mormenekşe Spor Kulübü’ne katkı sağlamaktı. Burada çok çalışarak takımıma elimden gelen katkıyı yaptığıma inanıyorum. Ligin ikinci yarısından takım halinde daha çok çalışıp kendim olarak takımıma daha da çok katkı sağlamak istiyorum” dedi. İskender son olarak Diyalog Gazetesi’ne futbolculara göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2017, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473