banner564

"Elimizden geleni yaptık"

Rodgers, Suarez'in ısrarla Barcelona'ya gitmek istemesi nedeniyle çaresiz kaldıklarını ifade etti

banner598
Liverpool Menajeri Brendan Rodgers, Luis Suarez'i kadrolarında tutmak için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Ancak Rodgers, Suarez'in ısrarla Barcelona'ya gitmek istemesi nedeniyle çaresiz kaldıklarını ifade etti.
Luis Suarez'in, Dünya Kupası’nda İtalyan savunmacı Giorgio Chiellini'yi ısırması sonrası kulübü Liverpool'un ayrılık kararı aldığı ileri sürülüyordu. Ancak menajer Brendan Rodgers, Suarez'i takımdan kendilerinin gönderdiğini yalanladı.
Geçen sezon 33 maçta 31 gol atan Suarez'i ellerinde tutmak için her şeyi yaptıklarını söyleyen Rodgers, "Ancak kendisi Barcelona'ya transfer olmak istedi. Bir oyuncu artık sizin için oynamak istemiyorsa yapabileceğiniz çok fazla bir şey kalmıyor. Artık önümüze bakmak zorundayız" dedi.
Suarez'in yokluğuna karşın Premier Lig ve Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olacaklarını savunan Rodgers, kadrolarını takviye etme çalışmalarının henüz sona ermediğini de vurguladı.
Suarez'i 94 milyon euro karşılığında Barcelona'ya gönderen Liverpool, Southampton'dan Adam Lallana ile Ricky Lambert, Bayer Leverkusen'den Emre Can ve Benfica'dan Lazar Markoviç'i renklerine bağlamıştı.
Kırmızılar geçen sezon 25 yıl aradan sonra şampiyonluğa çok yaklaşmış; ancak son haftalarda yaptığı puan kayıpları ile ligi 2. sırada bitirmişti.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2014, 08:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473