banner564

Hedef Süper Lig

Dumlupınar Kulüp Başkanı Güneş Güneşoğlu yeni yönetim kurulunu dün düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı

Hedef Süper Lig
banner598
Hamit SAKALLI
Dumplupınar yönetimi düzenlediği basın toplantısı ile yeni teknik heyetini ve hedeflerini açıkladı. Yeni sezonda Kılıçali Kahraman ile yola devam edecek olan Dumlupınar, yeni sezonda hedefini Süper Lig'e yükselme olarak belirledi.
.
Yönetim belirlendi
Güneşoğlu’nun asbaşkanlıklarını Ersoy Özbilgen ve Anıl İmre yapacak.
Yönetimde görev alan ekip şöyle: Genel Koordinatör Koralp Şerifoğlu, genel sekreter Hüseyin Duvarcı, mali işler Mehmet Evram, basın sorumlusu Özhan Monargalı ve Erdaş Kuruç, Akademi sorumluları Ali Gülhan Tosunoğlu, Çağın Öztenay, Değer Alibey, Ömür Atamer, Futbol işleri sorumlusu Anıl İmre ve Ozan Elmalı, Hukuk danışmanı Serhan Bundak ve Çağın Öztenay, Kurumsallaşma ekibi Gökay Eser Mehmet Evram, sosyal işler sorumlusu Ozan Elmalı, Gökay Eser ve Sabri Deniz federasyon temsilcisi Sabri Deniz ve Mehmet Evram.

Hedef süper lig
Geçtiğimiz sezonun son bölümünde göreve getirilen Kılıçali Kahraman yönetiminde play-off oynama başarısı elde eden Dumplupınar, Süper Lig'e yükselememişti. 2014-2014 futbol sezonunda Süper Lig hedefini gerçekleştirmek isteyen Güneş Güneoşoğlu başkanlığındaki Dumplupınar yönetimi Süper Lig hedefi doğrultusunda takıma takviyeler de yapılacağını açıkladı.
Bu arada Dumplupınar yeni sezon hazırlıklarına 4 Ağustos tarihinde başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2014, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473