banner564

En nihayet

Spor Dairesi, Karaoğlanoğlu Mete Adanır Sahası’nın yapımına başlıyor

En nihayet
banner598
Yıllardır atıl durumda bulunan, spor elçisi Mete Adanır’ın ismini taşıyan Karaoğlanoğlu Mete Adanır Stadı’nın sentetik çim zemin yapılması için gerekli paranın bloke edildiği açıklandı.
Spor Dairesi Müdürlüğü tarafından, sentetik çim saha yapımı için ihaleye çıkılan Karaoğlanoğlu Mete Adanır Stadı’ndaki çalışmalara kısa sürede başlanacağı açıklandı.

Para Maliye Bakanlığı tarafından bloke edildi
2015 yılı Aralık ayında ihalesine çıkılan sahanın, 1 milyon 474 bin 665 TL’ye mal olacağını açıklayan Spor Dairesi Müdürü Alkan Değirmencioğlu, paranın Maliye Bakanlığı tarafından bloke edildiğini ve ihaleyi kazanan firmanın çalışmalarına çok kısa bir süre içerisinde başlayacağını müjdeledi. Mete Adanır’ın adına yaraşır bir tesisin ülke gençliğine kazandırılacağından duyduğu memnuniyeti dile getiren Değirmencioğlu, katkı koyan herkese teşekkür etti.

Projelerimiz hayat bulacak
Ülke gençliğinin daha iyi tesislere sahip olabilmesi ve daha nitelikli sporcuların yetiştirilebilmesi için çaba gösterdiklerini ifade eden Değirmencioğlu, gerek kendinden önceki dönemde gerekse de kendi döneminde yapılan projelerin hayat bulacağını ve böylelikle ülkede daha kaliteli sporcuların yetişeceğine inandığını vurguladı.

Sorunları çözmek için çalışıyoruz
Göreve kısa süre önce gelmesine rağmen, yoğun bir tempoda çalışarak birçok konuyu irdeleme fırsatı bulduklarını da aktaran Değirmencioğlu, ekibiyle birlikte daireyi daha iyi bir noktaya getirmek ve spor federasyonlarının var olan sorunlarının aşılması için çalıştıklarını ve güzel işlere imza atacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2016, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474