banner564

Konukların keyfine diyecek yoktu

Maxim Royal sahnesinde muhteşem dans şov ve sanatçıların söylediği birbirinden özel şarkılarla eğlence tavan yaptı

Konukların keyfine diyecek yoktu
banner598

Saim YILMAZ

Maxim Royal, eski Maxim gazino gecelerini yaşatma konseptiyle eğlenceye tam gaz devam ediyor...
Bu hafta Maxim Royal sahnesinin perdelerini fasıl ekibinin eşsiz alaturkaları araladı. Misafirlere keyifli anlar yaşatan fasıl ekibinin alaturkalarına konuklar da eşlik ettiler. Fasıl ekibinin hemen ardından İstanbul sahnelerinin adından sıkça söz ettiren ve aranan gruplarından Angels grubu muhteşem kolaj danslarıyla tüm ilgiyi üzerlerine toplamayı başardılar. Dansçıların performansını Maxim Royal misafirleri de kayıt altına alarak ölümsüzleştirmeyi tercih ettiler. 
Muhteşem dans şovunun ardından, İrem Barani sahnedeki yerini alırken, son döneme damga vurmuş şarkılar ve 90'ların hit şarkılarıyla misafirlere doyumsuz bir eğlence yaşattı.


Maxim Royal'in Taçsız Prensi Özhan Jan...
Özhan Jan, siyah pantolon üzeri, leopar parçalarla süslenmiş siyah Dior imzalı bir gömlekle sahnesindeki yerini aldı. Sanatçı, duygusal modda olmadığını ve gümbür gümbür hareketli şarkılarla Maxim Royal'i yıkacağını söyleyerek, hareketli şarkılarla tam anlamıyla doyumsuz bir gece yaşattı. Gece boyunca, konukların da bir an olsun yerlerine oturmadığı gözlerden kaçmadı. Sanatçının şerefine çok sayıda şampanya patlatıldı. Sanatçı, kendi bestesi olan ve Merve Özbey'in son albümünde okuduğu "Usta" şarkısına da programında yer verdi ve gönülleri titretti. 

Özhan Jan sahnesinde Erkan Özkaya...
Özhan Jan, gelen bir İbrahim Tatlıses isteğini, sanatçı dostu Erkan Özkaya'ya mikrofonu teslim ederek onun sesinden dinlettirdi. 2012 yılında çıkarmış olduğu "Bay Bay" albümü ve Niran Ünsal, Lara gibi bayan vokallerle yaptığı düetlerle adından söz ettirmeyi başarmış olan sanatçı, "Beni Benden Alırsan" ve "Zorlu Sevdam" şarkılarından sonra, özel istek üzerine "Benim Hayatım" ve Serkan Kaya'dan "Zor Bela" şarkılarını da söyledikten sonra sahneyi sahibine bıraktı.

Özer Akkeleş doğum gününde Özhan Jan'la Coştu...
Ünlü model ve En Moda Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Özer Akkeleş de gecenin konukları ardasındaydı. Doğum gününü dostları ile birlikte, Maxim Royal'de kutlamayı tercih etti. Ünlü model, gecenin geç saatlerine kadar tam anlamıyla eğlencenin dibine vurdu.

Özhan Jan'dan davullu kuduruk şarkılar...
Özhan Jan, sahnesinin klasiği haline gelen davul şov "Ankara'nın Bağları" ile misafirlerin kanını kaynattı. Sanatçının kuduruk şarkılar diye tabir ettiği şarkılarında, misafirleri yerlerinde oturtmadı. Gecenin ilerleyen saatlerinde hayranlarından gelen istek şarkılara da yer verdi. Sanatçı hareketli şarkılarıyla hem oynadı hem de oynattı. Bu özel gecede kurtlarını dökmeyen kalmadı. 
Özhan Jan, Maxim Royal'in kurucusu ve işletmecisi olan patronu Arda Çancıoğlu için de Ebru Gündeş'ten "Nerdeydin" şarkısını seslendirdikten sonra, Sıla'nın "Saki" şarkısı ile programına son verirken, 5 Mart'ta Berkay'ın Maxim Royal sahnesinde olacağını hatırlatarak, 12 Mart'ta yeniden buluşma dileğiyle sahneden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2016, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473