banner564

Engel atlama yarışı nefes kesti

Yılın son yarışı Stormax Kupası Karaoğlanoğlu’nda gerçekleştirildi

Engel atlama yarışı nefes kesti
banner598
Tunaç Riding Club, geçtiğimiz Pazar günü Stormax Kupası’na ev sahipliği yaptı. Girne Karaoğlanoğlu’ndaki engel atlama yarışı, 80 cm, 90 cm ve 105 cm kategorilerinde gerçekleşti.
2015 sezonunun son yarışı olan Storemax Kupası’nda, 80 cm kategorisinde Melisa Aksaç “Tayfun” isimli atıyla birinci, Altuğ Tatlısulu “Güneş” isimli atıyla ikinci gelirken, yine Altuğ Tatlısulu bu kez “Naz” isimli atıyla üçüncü oldu.
90 cm de Melisa Aksaç, “Tayfun” isimli atıyla birinci, Altuğ Tatlısulu Güneş isimli atıyla ikinci gelirken, Eda Hasizmirli ise Shadow isimli atıyla üçüncü oldu.
105 cm de “Naz” isimli atıyla Altuğ Tatlısulu birinci, Melisa Aksaç “Tayfun” isimli atıyla ikinci gelirken, Altuğ Tatlısulu “Güneş” isimli atıyla üçüncü oldu.
Başkent Hastanesi’nin acil servis ekibi, yaşanabilecek acil bir durumda müdahale amacıyla genç biniciler için yarış esnasında Tunaç Riding Club’da hazır bulundu.
Günün sonunda dereceye girenler ödülleri Storemax Direktörü Ahmet Çelebioğlu, Prof. Dr. Huriye Kaya ve Kavalier Riding Club Direktörü Helen Cristofides tarafından verildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2015, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner582

banner471

banner628

banner474