banner564

Yoğun ilgi sevindirdi

Erzurum kent merkezinde atlı cirit ekibince karşılan Davutoğlu, otobüsten inerek kulüp üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi ve halk oyunu ekibinin gösterisini izledi

Yoğun ilgi sevindirdi
banner598
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Erzurum kent merkezinde atlı cirit ekibince karşılandı. 
Kentin girişinde Şah Dadaşlar Atlı Cirit Kulübü üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunu ekibince karşılanan Davutoğlu, otobüsten inerek bir süre atları sevdi, kulüp üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi ve halk oyunu ekibinin gösterisini izledi.
Gösteri sonrası ekiptekileri kutlayan Davutoğlu, kulüp üyelerinin bir süre atlarıyla eşlik ettiği parti otobüsünden kendisine sevgi gösterisinde bulunan Erzurumluları selamladı.  
Başbakan Davutoğlu, şehir merkezine girişte otobüsten inerek bir grup gençle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Gençlerden Adem Celali'nin telefonla görüştüğü arkadaşına "Başbakan ile beraber olduklarını" dile getirmesi üzerine Davutoğlu, telefonu alarak Celali'nin arkadaşıyla bir süre sohbet etti. 
Başbakan Davutoğlu, daha sonra kent merkezinde Taş Mağazalar'a geçerek burada esnaf ziyaretinde bulundu, vatandaşların isteklerini dinledi.
Taş Mağazalar'da esnafa "hayırlı işler" dileyen Davutoğlu, daha sonra İstasyon Meydanı’nda partisi tarafından düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Güncelleme Tarihi: 07 Ekim 2015, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474