banner564

Engellilerde deprem

Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sedat Hacımehmet ile KKTCELL Takım Antrenörü Orçun Kamalı destek verilmemesi durumunda istifa edeceklerini açıkladı

Engellilerde deprem
banner598

Tekerlekli Sandalye Basketbolu’nda yıllardır Türkiye’nin üst Ligi'nde mücadele veren Engelliler Spor Federasyonu’na bağlı takım, 1997 de yükseldiği ligden düşmekle karşı karşıya.

BRT HD’de yayınlanan “Spor Artı” programının dün akşamki konukları olan  Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Sedat Hacımehmet ile KKTCELL Takım Antrenörü Orçun Kamalı, takımla ilgili büyük çıkmaza işaret ederek  istifa sinyali verdi. 

Destek olmayacaksa bırakacağım
“Yüreğimizle büyük emekler karşılığında kurduğumuz takım, acilen gerekli finansman desteği ve yabancı transferlerin gerçekleştirilememesi durumunda kümeden düşecek” diyen Orçun Kamalı, devre arasında bu destek olmayacaksa görevi bırakacağını açıkladı.

Çok yoruldum
ESF Başkan'ı Sedat Hacımehmet ise, federasyonun özerk olmayan yapısı dolayısıyla, siyasetin öne çıktığı bir ortamda, zorluklarla görev yapmaya çalışırken, sporcular tarafından sabote edildiklerini ve bazı oyuncular tarafından da görevden alınma tehditleri ile karşı karşıya bırakıldığına vurgu yaptı. 
Mali sıkıntılar ve takım içerisindeki bazı oyuncuların yarattığı çıkmazla küme düşme aşamasına geldiklerini belirten Sedat Hacımehmet, “Çok yoruldum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2016, 09:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473