banner564

Eralp Şerifoğlu dönemi başladı

Yeniboğaziçi’nde görevinden istifa eden Bülent Aytaç gerçekleştirilen toplantıya katılarak takımdan dostça ayrıldı

Eralp Şerifoğlu dönemi başladı
banner598
Süleyman REBGE
K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Yeniboğaziçi teknik direktörü Bülent Aytaç’ın istifa etmesi ile göreve Eralp Şerifoğlu getirildi. Kulüp lokalinde gerçekleştirilen toplantıya eski teknik direktör Bülent Aytaç da katılırken dostça veda etti.

Erkan Sezerli: Bülent Aytaç’a katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz
Yeniboğaziçi Başkanı Erkan Sezerli toplantıda yaptığı açıklamada değişiklik kararını kendilerinin istememesine rağmen Bülent Aytaç’tan geldiğini ve takıma bir kan değişikliği yaratmak için karşılıklı görüşüp yolların ayrıldığını söyledi. Sezerli yaptığı konuşmada teknik direktör Bülent Aytaç’a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederken bundan sonra da saha dışında dostluklarının süreceğini söyledi. Eralp hoca ile uzun yıllar çalışmayı hedeflediklerini söylerken kendisine başarılar diledi.

Bülent Aytaç: Her ayrılık keşke böyle olsa
Görevi bırakma kararı alan Bülent Aytaç bu talebi kendisinin takımın bir kan değişikliğine ihtiyacı olduğunu düşündüğü için verdiğini söylerken takımla ilgili geçen 4 ay içinde hiçbir problemin olmadığı ve bugün Eralp hoca ile olacak toplantıya katılmasının da kendisinin istediğini söyledi. Son olarak bu şekilde ayrılıkların olduğunu söyleyen Bülent Aytaç ”Her ayrılık keşle bu şekilde dostça olsa” dedi.

Eralp Şerifoğlu: Birlik olmamız lazım
Teknik direktör Eralp Şerifoğlu toplantıda yaptığı konuşmada Bülent Aytaç’a görevi bırakmamasını söylediğini fakat insanlar bazen farklı yollar arar ve böyle ayrılıklar yaşanır.Bülent hoca ile de bilgi alarak takımda var olan problemleri çözmeye çalışacaklarını söyleyen Eral Şerifoğlu takıma birlik olmaları gerektiği vurgusunu yaptı.

Güncelleme Tarihi: 01 Aralık 2016, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473