banner564

Eldiven ve bidon bulundu

Ahmet Uçanok’un aracının kundakladıkları iddiasıyla Ekrem Gezer ile Kaan Taşkent Önsel isimli iki kişi tutuklandı

Eldiven ve bidon bulundu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele’de 17 Kasım 2016 tarihinde, Ahmet Uçanok’un aracının kundaklanması ile ilgili soruşturmasını sürdüren polis, Ekrem Gezer ile Kaan Taşkent Önsel isimli zanlıları gözaltına alarak mahkeme huzuruna çıkardı. 
Mahkemeye meseleyi aktaran İskele Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görevli polis memuru Celil Gülyaprak, 17 Kasım 2016 tarihinde, İskele’de Long Beach bölgesinde Ahmet Uçanok’a ait aracın kundaklandığını anımsattı. 
Yapılan araştırma sonucu mahkeme huzurundaki zanlılara ulaşıldığını belirten Gülyaprak, zanlı 1 Ekrem Gezer’e ait aracın, kundaklama olayında kullanılan 5 litrelik benzin bidonunun ve bir çift bahçe eldiveninin emare olarak alındığını söyledi.

Kamera görüntülerinde 2 kişi olduğu belirlendi
Kamera kayıtları incelemesinde 2 kişinin olay yerinde olduğunun belirlendiğini anlatan Gülyaprak, incelenecek olan 3 tane kamera görüntüsünün daha olduğunu söyledi. Soruşturmanın yeni başladığını belirten Gülyaprak, mahkemeden süre talep etti.

Gezer: Ben kurbanım
Mahkemede söz alan zanlı 1 Ekrem Gezer, olayda kurban olarak kullanıldığını, zanlı 2 tarafından hem tehdit edildiğini hem de kendisine para teklif edildiğini, ancak kendisinin tüm tehditlere rağmen olayı anlatarak açığa çıkarttığını savundu.
Huzurundaki şahadet ve beyanı değerlendiren Yargıç Umut İnan, soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların bir gün süre ile poliste tutuklu kalmasına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2016, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473