banner564

ERC için gözlemci eğitimi yapılıyor

ERC için gözlemci eğitimi yapılıyor
banner598
Avrupa Ralli Şampiyonası’nın dördüncü ayağı, Kıbrıs Rallisi programı içerisinde ülkemizde yapılacak olan Lefkoşa Özel Seyirci etabı için gözlemci eğitimleri yapılıyor.
Avrupa Ralli Şampiyonası (ERC) ile Orta Doğu Ralli Şampiyonası’nın (MERC) bir ayağı olan Kıbrıs Rallisi, bu yıl 16-18 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi seyirci özel etabı Lefkoşa’da yapılacak. Lefkoşa etabının Kuzey kesimi koordinatörlüğünü yapacak olan Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nda (KKTOK) hazırlıklar sürüyor.
KKTOK Başkanı Tigin Kişmir, özellikle iki kez geçilecek Lefkoşa Özel Seyirci etabında ve güneyde yapılacak etaplarda görev almak isteyenlere çağrıda bulundu. Bugün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda saat 19.00’da ilk eğitim semineri yapılacak. Toplantıda KKTOK Başkanı Tigin Kişmir, Cyprus Automobile Association Güvenlik Sorumlusu Stelious Georgio, Lefkoşa SSS Kuzey Kıbrıs Güvenlik Sorumlusu Canben Özpaşa ve KKTOK Hakem sorumlusu Hakan Damdelen hazır bulunacak.

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2017, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473