banner564

Erülkü Kupası Yeniboğaziçi’nin

Cihangir Spor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen Oktay-Ülgen Erülkü Çifti Anı Turnuvası’nda mutlu sona ulaşan ekip belli oldu

Erülkü Kupası Yeniboğaziçi’nin
banner598
Cihangir Spor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 6’ncısı gerçekleştirilen Oktay-Ülgen Erülkü Çifti Anı Turnuvası’nın şampiyonu Yeniboğaziçi oldu.
Değirmenlik Sadık Cemil Stadı’nda iki gün süren turnuvanın final maçında Yeniboğaziçi ile Cihangir karşı karşıya geldi. İlk yarısını 2-0 önde tamamlayan Yeniboğaziçi maçı da 3-1 kazanarak turnuvada şampiyonluğa ulaştı. Maçta Cihangir’den 2 Yeniboğaziçi’nden de 1 futbolcu kırmızı kart görürken 88.dakikada Cihangir takımı kazandığı penaltı atışından da faydalanamadı.
Ozanköy ile Mormenekşe arasında oynanan üçüncülük maçının normal süresi 2-2 eşitlikle tamamlandı. Penaltı atışlarında Ozanköy 5, Mormenekşe ise 4 topu ağlarla buluşturunca üçüncülük Ozanköy’ün oldu.
Turnuva sonu düzenlenen ödül töreninde turnuvaya katılan takımlara pa ve madalyalarını Değirmenlik Belediye Başkanı Osman Işısal, Cihangir Onursal Başkanı Ali Karavezirler ve Oktay-Ülgen Erülkü Çifti’nin ailesi verdiler.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2017, 10:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474