banner564

Esentepe play-off’a kaldı 0-3

K-Pet 1.Lig Beyaz Grup’ta play-off oynamak isteyen ve hedefini Süper Lig olarak koyan Lapta Esentepe’ye mağlup olarak büyük bir fırsatı kaçırdı

Esentepe play-off’a kaldı 0-3
banner598
Yer: Lapta Şehit Şevket Kadir Stadı
Hakemler: Fehim Dayı-Necmi Bulut-Hakan Ünal
Lapta: Mustafa Dağman, Osman, Orhan, Emrah, Olgun, Göksel, Selçuk, Mustafa Yaşar, Salih (Dk.60 Özgür), Ertuğ, Ozan (Dk 73 Mustafa)
Esentepe: Ali, Emre, Şahin, Nersin (Dk:88 Başak), Mahmut İzoğlu (Dk.80 Fırat), Umar, Hüseyin, İlyas (Dk.85 Muhammet), Uğurcan, Eser, Tacettin.

K-Pet 1.lig Beyaz Grup’ta play off oynamak isteyen ve hedefini Süper Lig olarak koyan Lapta ile Esentepe arasındaki mücadeleden Esentepe 3-0 galip ayrılarak play off’a kalan takım oldu.
Maçın İlk devresi karşılıklı ataklarla geçmesine rağmen her iki taraf da gol atma başarı gösteremedi ve devre 0-0 beraberlikle tamamlandı. Maçın 2.devresinin 65.dakikası İlyas’ın ceza alanı dışından attığı sert şutta top, önce kale direği, daha sonra da kaleci Mustafa’nın sırtına çarparak Esentepe golü olarak kaleye girdi 1-0. Maçın 69.dk Uğurcan’ın yaptığı ortayı değerlendiren Tacettin, düzgün bir vuruşla skoru 2-0’a taşıdı. Maçın 90+3.dk Başak, Tacettin verkaçında topa en son vuran Tacettin, Esentepe’nin 3. golünü kaydetti ve karşılaşmayı 3-0 kazanan Esentepe play off’a kalan ekip oldu.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2017, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473