banner564

Farkındalık yaratmak istiyoruz

Hentbol Federasyonu bu akşam oynanacak Yıldız Erkekler finali öncesinde bir maç daha organize etti

 Farkındalık yaratmak istiyoruz
banner598
ÖZEV’le ortak bir çalışma gerçekleştiren Hentbol Federasyonu bu akşamki yıldız erkekler üçüncülük ve final karşılaşması arasında da ‘farkındalık karşılaşması’ düzenliyor.
Bu konu ile ilgili olarak dün ÖZEV’de bir basın toplantısı düzenleyen Hentbol Federasyonu Başkanı Mustafa Akyön konu ile ilgili olarak basın toplantısı düzenledi.

Hedefimiz özel çocuklara spor yaptırmak
“Ben ve yönetimdeki arkadaşlarımın amacı sadece maç oynatmak değil özel eğitim alan çocuklara
da sporu sevdirmek ve spor yapmalarına imkân tanıyarak mutluluğuna ortak olmaktır” diye konuşan Federasyon Başkanı Mustafa Akyön ve yönetimi dün sabah bir basın toplantısı düzenledi.
ALGIM Özel Eğitim Merkezi’nde yer alan toplantıda bu akşamki Darbaz-Yakın Doğu Üniversitesi finali öncesinde Merkeze bağlı çocuklardan kurulacak bir takıma karşı eski hentbolcular, iş dünyası, siyaset ve basın çevresinden oluşturulacak takım sahada olacak.                           

Final 20.00’de
Yıldız Erkekler Ligi finalinde bu akşam saat 20.00’de Darbazspor – Yakın Doğu Üniversitesi şampiyonluk mücadelesi verecekler.
Bu arada final maçı öncesinde saat 19.30’da ÖZEV’e bağlı çocuklardan kurulacak bir takıma karşı eski hentbolcular, iş dünyası, siyaset ve basın çevresinden oluşturulacak takım karşılaşacak.


Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2016, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474