banner564

Neval ve Petrov imzaladı

İkinci devrede iyi kadro oluşturmak ve iyi performans sergilemek isteyen Küçük Kaymaklı’da imzalar ardı ardına devam ediyor

 Neval ve Petrov imzaladı
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Transfer dönemini iyi değerlendirmek isteyen Küçük Kaymaklı’da İbrahim Çıdamlı’dan sonra, Neval ve Slavcho Petrov’da dün Ali Başman’ın ofisinde imza atarak Kaymaklı ekibine katılmış oldu. İmza sonrası Diyalog Spor Servisi’ne demeç veren Ali Başman, ikinci yarıya yönelik takviyelerin sürdüğünü, Mehmet Bolkan’ın takıma gelişi doğrultusunda çalışmalara hız verdiklerini, ilerleyen süreçte ise herhangi bir gelişme olması durumunda ise, konuyu spor kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti. Ligin ikinci devresinde daha iyi bir Küçük Kaymaklı olacağının altını çizen Ali Başman, ilk devredeki Küçük Kaymaklı’nın geride kalacağını vurguladı.

Geldiği gibi gidiyor
Yabancı oyuncu arayışları kapsamında geçtiğimiz gün denenmek için adaya gelen Micheal Chidi Alozie’ye Kaymaklı teknik heyetinden olumlu not gelmeyince, gönderilme kararı çıktı. Konuya ilişkin Başkan Ali Başman yaptığı açıklamada yabancı konusunda hata yapma şanslarının olmadığını bu nedenle oyuncuya olumlu not gelmediğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2016, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474