banner564

Farklı konuma geldik

Son haftalardaki çıkışı sonrası play-off grubuna yaklaşan Hamitköy, hafta sonu konuk edeceği Esentepe karşısında galibiyet hedefliyor

Farklı konuma geldik
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Son 3 haftada aldığı galibiyet sonrası play-out konumundan kurtulup, play-off oynama noktasına gelen Hamitköy’de yüzler gülüyor. Hamza’nın ciddi sakatlığı yanında Halil’in hazır olmayışı yanında takımda başka her hangi bir sıkıntının olmadığını belirten Mustafa Özarabacı zorlu Esentepe karşılaşmasını kazanmak istediklerini vurguladı.

Yakaladığımız şansı sürdürmeliyiz
Sezon başı lige çok ciddi sıkıntılarla başladıklarını belirten Hamitköy Teknik Direktörü Mustafa Özarabacı, sonrasında ise kısa sürede iyi bir takım ruhu oluşturduklarını, yakaladıkları şansla birlikte ise bu noktaya geldiklerini vurguladı. 
Son 3 maçlık galibiyet serisi sonrasında ise iyi bir noktada olduklarını belirten Mustafa Özarabacı, sıkıntılı sürecin şu an itibariyle üzerlerinde yer almadığını belirtti.

Esentepe maçı zor olacak
Hafta sonu karşılaşacakları Esentepe maçı ile ilgili olarak demeç veren Hamitköy Teknik Direktörü Mustafa Özarabacı, yıllardır birlikte oynayan bir takımla karşılaşacaklarını belirtti. Uzun süre aynı takımda yer alan oyuncu grubu sonrası Esentepe takımının futbol olarak iyi noktada olduğunu belirten Mustafa Özarabacı zor bir maç olacağının bilincinde olduklarını belirtti. 

Play-off oynamak istiyoruz
Alınan seri galibiyetler sonrası farklı bir pozisyon ve boyuta geldiklerini de aktaran Özarabacı, play-off oynamak istediklerini belirtirken, önlerinde zorlu Esentepe maçının ise şu an için daha fazla düşündüklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2015, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474