banner564

Feghouli'de geri sayım

Transfer görüşmelerini de sürdüren sarı lacivertliler, Sofiane Feghouli konusunda önemli aşama kaydetti

Feghouli'de geri sayım
banner598
Fenerbahçe, gözünü Atromitos maçına çevirdi. Pereira, Eskişehirspor maçı kadrosundan radikal değişiklikler düşünmüyor. UEFA Avrupa Ligi listesi için eldeki 1 kontenjan için Ozan Tufan, Volkan Şen'e göre bir adım önde. Öte yandan transfer görüşmelerini de sürdüren sarı lacivertliler, Sofiane Feghouli konusunda önemli aşama kaydetti.
UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalabilmek için Yunanistan'ın Atromitos takımıyla play-off turu oynayacak Fenerbahçe, Atina'daki ilk maça odaklandı. Eskişehirspor maçında takımın gösterdiği performansı olumlu bulan teknik direktör Vitor Pereira, Atromitos karşısında radikal bir değişiklik yapmayı düşünmüyor. Cezalı Simon Kjaer yerine bu bölgede Abdoulaye
Ba'yı oynatmayı düşünen Portekizli çalıştırıcı, bu kurgunun provasını Eskişehirspor maçında yaptı. Savunmanın göbeğinde Ba'yı Bruno Alves'in yanında kullanan Pereira, Atina'da da bu ikiliyi kullanacak.
Gökhan Gönül'ün tedavisi sürerken, sağ bekte yine Şener Özbayraklı görev alacak. Sol bekte Hasan Ali Kaldırım ve Caner Erkin arasındaki tercihini henüz yapmayan Pereira, kadroda başka bir değişiklik yapmayı düşünmüyor. Robin van Persie'yi yine yedek soyunduracak Pereira, Hollandalı golcüyü ikinci yarıda oyuna dahil etmeyi planlıyor.
UEFA Avrupa Ligi oyuncu listesine bir oyuncu ilave etme hakkı bulunan Fenerbahçe, bu dönemde iki oyuncuyu kadrosuna kattı. Pereira bu oyunculardan Ozan Tufan'ı Atromitos maçı kadrosuna yazdırmak istiyor. Volkan Şen ise grup aşamasına kalınırsa listeye eklenecek.
Öte yandan transfer görüşmelerini de sürdüren sarı lacivertliler, sağ kanat takviyesi için çalışıyor. Valencıa'nın Cezayirli oyuncusu Sofiane Feghouli konusunda önemli bir aşama kaydeden Fenerbahçe, oyuncuyu bonservisiyle birlikte kadroya katmanın hesaplarını yapıyor. Transferin birkaç gün içinde resmiyete dökülmesi bekleniyor. 

Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2015, 09:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474