banner564

Fenerbahçe'den 3'ü bir yerde

Sarı lacivertliler, Aatif Chahechouhe, Fabiano Ribeiro ve Ramazan Civelek ile sözleşme imzaladı

Fenerbahçe'den 3'ü bir yerde
banner598
Fenerbahçe, daha önce anlaşmaya vardığı Aatif Chahechouhe, Fabiano Ribeiro ve Ramazan Civelek için imza töreni düzenlendi. 3 isim de Fenerbahçe'nin başarısı için tek dökeceklerini açıklarken, "Aatıf, Türkiye'ye geldiğimden beri hayalim büyük kulüplerden birinde oynamaktı" dedi.
İmza töreninde ilk olarak söz alan Aatif Chahechouhe, "Fenerbahçe'ye katıldığım için çok mutluyum. Bence Fenerbahçe Türkiye'nin çok büyük kulübü. Türkiye'de büyük bir kulüpte oynamak benim için bir rüyaydı. Türkiye'ye gelişimden 4 yıl sonra bunu başardım. Burada bana çok ilgi ve saygı gösterildi. Fenerbahçe'nin başarılarına katkı yapmak için inşallah
elimden gelen her şeyi yapacağım" dedi.
Aatıf transferinin gerçekleştiği dönemde kendisine yönelik eleştiriler olduğu ancak antrenmandaki performansının ardından övgülerin geldiğinin hatırlatılması üzerine, "Eleştiriler futbolun bir parçası. Başkan, yönetici ve teknik heyet benim buraya gelmemi istedilerse ben de elimden geleni yapacağım. Bence, Türkiye'ye geldiğimden bu yana iyi sezonlar geçirdim. Fenerbahçe de benim kalitemi bilerek beni transfer etti. Şu ana kadar iyi adapte oldum. Bana her türlü imkanı sundular. Tamamen işime konsantre olmak istiyorum. Hocamın, performansımdan memnuniyet duyması için elimden geleni yapacağım" diye konuştu. 

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2016, 11:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474