banner564

Fırat imzayı attı

Yenicami’nin transfer için anlaşmaya vardığı Fırat ile sözleşme imzaladı

Fırat imzayı attı
banner598

 Yenicami’nin bir süredir kadrosuna katmak istediği ve geçtiğimiz günlerde kulübü ile anlaşma sağladığı Fırat ile dün sözleşme imzaladı.

Cihangir Gençlik Spor Kulübü oyuncusu Fırat Ersalan, kendisini Yenicami Ağdelen Kulübü oyuncusu yapan imzayı attı.  
Fırat ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Yenicami Fırat transferine karşılık Behiç Kum ile bir miktar para verildiği açıklandı.

Yenicamili olmaktan mutluyum
Transferi ile ilgili konuşan Fırat Ersalan Yenicami forması giyecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Ersalan "Olmak istediğim yerdeyim. Yenicami bu transfer için çok uğraştı. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim. Cihangir'e transferime izin verdiği için teşekkür ediyorum. Yenicami'de şampiyonluklar ve kupalar kazanmak istiyorum" dedi.

Nasıroğlu: İhtiyacımız olan bir oyuncuydu
Yenicami Sportif Direktörü Ulus Nasıroğlu, Fırat Ersalan transferi ile ilgili şunları belirtti: "İsteğimiz, ihtiyacımız olan bir oyuncuydu. Bizim için önemli olan oyuncunun karakteridir. Fırat bu karaktere sahip olan bir oyuncudur. Camiamıza hayırlı olsun." 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

DÜNYA GENELİNDE, FUTBOLCU VE PALİKARYA ANTENÖRLERE VERİLEN PARALARA, NE İLMİ ALIŞMALAR YAPILIRDI.....HEPSİNE,HARAM ZIKKIM OLSUN....MILYON DOLARLAR ALAN VAR...MEKANLARI EBEDİ CEHENNEM OLSUN.FATİH TERİM BAŞTA !!!

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474