banner564

Fırsatı değerlendiremedik

Geride kalan sezonu değerlendiren Bayar Piskobulu yaptıkları tüm hamlelere rağmen şampiyonluğun gelmediğini belirtti

Fırsatı değerlendiremedik
banner598

 Beyzade ÜNALMIŞ 

Geride kalan sezonu Diyalog Spor servisine değerlendiren Bayar Piskobulu sezon başı böyle bir fırsatın olacağını bildiklerini ancak kendileri adına işlerin planladıkları gibi gitmediğini söyledi. Şampiyonluk için yapılabilecek tüm hamleleri yaptıklarını ifade eden Doğan Türk Birliği Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu, sezon sonu ise şampiyonluğun gelmediğini söyledi.

Kulübe sevdalıyım
Bayar Piskobulu olarak kendisin deki Doğan Türk Birliği sevdasının her şeyden önce olduğunu söyleyen Piskobulu, bu nedenle önlerinde bulunan süre zarfında Doğan Türk Birliği adına yapılacak daha çok şeyin olacağını ifade etti. Kulübün çevrilebilir ve sürdürülebilir yapıya kavuşması adına birçok planlarının olduğunu görevde oldukları süre zarfında bir kısmını hayata geçirdiklerini, bir kısmının ise hayata geçmesi adına çalışmaların devam ettiğini söyledi. Doğan Türk Birliği takımının her zaman şampiyonluk hedefi olan bir takım olduğunu bunun önümüzdeki sezon da bu şekilde olacağını aktaran Piskobulu, yönetim olarak verdikleri sözleri tutma adına ise çalışmalara devam edeceklerini belirtti. 2017-2018 sezonunu şampiyon olmak istedikleri bir sezon için planladıklarını ancak olmadığını ifade eden Başkan Piskobulu, kendisinin ve yönetiminin verilmiş sözleri olduğunu bu nedenle önlerinde güzel bir dönemin olduğunu söyledi. 

Kamalı’nın hakkını vermek lazım
Ülke futbolu adına kısa bir süre sonra gerçekleşecek olan federasyon başkanlığı adına ise konuşan Doğan Türk Birliği kulüp başkanı Bayar Piskobulu, başkanlık için adı geçen Orçun Kamalı’nın doğru bir isim olduğunu söyledi. Bireysel olarak konuşma fırsatı olsa Kamalı’ya tam destek vereceğini ifade eden Piskobulu, günün sonunda ise son kararı yönetimdeki ekibi ile vereceğini bu nedenle sürecin ne doğrultuda gideceğine yönetim olarak karar vereceğini söyledi. Orçun Kamalı’nın Futbol Federasyonu adına önemli bir kişi olduğunu da aktaran Piskobulu, ülke futbolu adına günün sonunda o noktaya gelecek olan ismin en doğru isim olması gerektiğini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473