banner564

İlgiden memnun

Gencay Eroğlu, seçim gezlerinde gittikleri yerlerde halktan çok olumlu tepkiler aldığını söyledi

İlgiden memnun
banner598

 Demokrat Parti (DP) Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) Başkan Adayı Gencay Eroğlu, seçim gezlerinde gittikleri yerlerde halktan çok olumlu tepkiler aldığını ve bu iklimin kendisini çok mutlu ettiğini söyledi.

Genç TV’de katıldığı programda seçim çalışmaları ve seçilmesi durumunda hayata geçireceği projeler hakkında bilgi verdi.
Şimdiki yönetimin son dört yıldır ‘enkaz edebiyatından başka hiçbir şey yapmadığını savunan Gencay Eroğlu, “Evet, geçmişte birçok sorun yaşandı. Bunların yaşandığını göz ardı edemeyiz. Ancak artık geçmiş üzerinden edebiyat yapmayı bırakıp ileriye bakmalıyız. Mehmet Harmancı öyle bir portre çiziyor ki, sanki de kendisi direk Cemal Bulutoğluları’ndan belediyeyi devralmış gibi anlatıyor. Öyle mi oldu? Harmancı belediyeyi Kadri Fellahoğlu’ndan devraldı. Onun da bir yılda neler yaptı biliyoruz. O dönemde bazı iyileştirmeler zaten başlamıştı. Bazı toparlanmalar yapılmıştı. Bunları atlıyor, göz ardı ediyor” ifadelerini kullandı.
Başkentin en büyük eksiklerinden birisinin Amfi tiyatro olduğunu belirten Gencay Eroğlu “bunun yerini tespit ettik. Bu Metehan Çemberi yanındaki askeri bölge içinde olmasını hedefliyoruz. Buraya bir de kültür sarayı yapılacak. Biz o bölgeyi Lefkoşa’ya katmakta kararlıyız. Bunun yanında Yeşil Lefkoşa için de kararlıyız. Mesela Terminal Bölgesine bakın. Asbestli tavanların altında çocuklarımız oturmaktadır. Sayın Harmancı’nın ofisinden 50 metre uzaktadır ama sanırım kendisi farkında değildir” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473