banner564

Forest’in geleceği emin ellerde

Küçük Kaymaklı’nın genç oyuncularından Emre, Yaşar, Eran ve Efe başarılarından dolayı ödül aldı

Forest’in geleceği emin ellerde
banner598

 Yusuf YILDIZEV

Sezonun sona ermesiyle ödül kazanmaya hak kazanan sporcular, ödüllerini almaya başladı. Geçtiğimiz hafta Küçük Kaymaklı 3 oyuncusu Emre Nazik, Yaşar Solel ve Eran Kabidan gelecek vadeden oyuncu ödülü alırken Efe Karakaş’da özel hizmet ödülünün sahibi oldu. Oyuncuları mercek altına almak gerekirse birçok özelliklere sahip oyuncuların olduğunu görebiliriz.

Emre Nazik
Büyük bir potansiyel; K.Kaymaklı 21 yaş altı takımının kaptanlığını yapan Emre, sol ve sağ kanatta oynayabilen, bire bir adam eksiltmede başarılı ve gol yollarında etkili bir isim. Sadece 18 yaşındaki genç oyuncu, ligin ilk devresinde 8 gol 8 asistlik performansıyla A takıma yükseldi. K.Kaymaklı’nın gençlere verdiği önem düşünülürse aynı abisi Muhammed Nazik gibi gelecek yıllarda A takımda yer bulacaktır.

Yaşar Solel
Henüz 21 yaşındaki Yaşar,  K.Kaymaklı alt yapısının bir başka başarılı ürünü. Geçtiğimiz sezonda kiralık olarak Girne Halk Evi’nde forma giydi. Sol bek ve sol orta sahada oynayabilen Yaşar, 22 Süper Lig maçına çıktı. Özellikle oynadığı mevkiden dolayı sık sık yabancı oyuncularla karşılaşan yetenekli sol bek, kendini geliştirdi ve geliştirmeye devam edecek. İlerleyen yıllarda frikik gollerini sıkça izleyeceğiz.

Efe Karakaş
Belki de sezonun en büyük sürprizi, yüreği büyük çocuk Efe Karakaş. Kolay değil, 18 yaşındasınız, takımınız küme düşme adaylarından, K.Kaymaklı gibi mazisi başarılarla dolu çok köklü bir kulüpte kaleye geçececeksiniz ve öyle maçlar çıkaracaksınız ki takımınıza hayati puanlar kazandıracaksınız. 190 cm boyundaki Efe, ligin ilk yarısında 21 yaş altından A takıma yükseldi, 13 lig maçında oynayarak takımın as kalecisi durumuna geçti ve K.Kaymaklı kalesindeki soru işaretlerini sildi.

Eran Kabidan
Müthiş bir patlayıcı hız; K.Kaymaklı sağ kanatının lokomotifi Eran, durdurulması güç bir sürate ulaşabiliyor. Çok güçlü bir fiziğe sahip olan Eran, attığı 9 golle de hücum noktalarındaki becerisini gösterdi. 18 yaşındaki Eran’ı, ülkedeki yerli rotasyonu bu kadar daralmışken A takımlar seviyesinde izlemek sürpriz olmayacak.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474