banner564

Forest’ten tek atış 1-0

Lige istediği başlangıcı yapamayan Küçük Kaymaklı Taner’in ayağından gelen gol ile 3 puanı aldı

Forest’ten tek atış 1-0
banner598
YER: Şht H. Ruso
HAKEMLER: Mehmet Malek, Ali Akçınar, İsfendiyar Açıksöz
K.KAYMAKLI: Hasan, Azat, Bahadır, Mehmet, Bilal, Çağrı(DK 67 Musa), Taner, Doğukan, Mustafa, Zokou(DK 76 Martins), Vıctor(DK 84 Hüseyin Adal).
GAÜ ÇETİNKAYA: Ufuk, Tunç(DK 58 Hasip), Hakan, Abbas, Serhan, Erdinç(DK 32 Paulos), Sercan, Ahmet Can, Sherman(DK 76 Armond), Eko, Esin.
KIRMIZI KART: DK 82 Bahadır(Küçük Kaymaklı). DK 89 Eko(Gaü Çetinkaya).
GOL: DK 66 Taner(Küçük Kaymaklı).

Beyzade ÜNALMIŞ
Lig öncesi Süper Kupa’da, geçen hafta ise Lefke mağlubiyeti ile lige başlayan Küçük Kaymaklı, dün GAÜ – Çetinkaya karşısında galip gelerek 3 puanın sahibi oldu. Taner’in 
66. dakikada attığı gol ile galip gelen Küçük Kaymaklı’da Bahadır 82’de kırmızı kart görürken, GAÜ – Çetinkaya takımında ise Eko 89’da kırmızı kart gören isim oldu.
1.dk: Sağ kanattan gelişen Küçük Kaymaklı atağında Victor’un ortasında Mustafa Yaşınses’in vuruşu direkten geri geldi, dönen topa bir kez daha Mustafa’nın yaptığı vuruş yandan auta gitti.
16.dk: Sol kanattan gelişen yeni bir Küçük Kaymaklı atağında Zokou’nun ortasında Victor’un kafa vuruşu kaleci Ufuk’ta kaldı.
29.dk: Sağ kanattan çabuk gelişen Küçük Kaymaklı atağında Bahadır’ın orta şut karşımı vuruşu direğe vurarak oyun alanını terk etti.
66.dk: Victor ile başlayan K.Kaymaklı atağında bu oyuncunun ara pası ile ceza alanına giren Taner takımını öne geçiren isim oldu.1-0
80.dk: Gelişen GAÜ Çetinkaya atağında Küçük Kaymaklı savunmasının ters vuruşunu kaleci Hasan Piro önledi.
Geriye kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince Küçük Kaymaklı ligin ikinci haftasında konuk ettiği GAÜ – Çetinkaya’yı tek golle mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2016, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473