banner564

Futbol kalitesi artmalı

Cihangir U-15 takım kaptanı Alperen Gülmez hafta sonu oynayacakları Dumlupınar maçını kazanmak istediklerini kaydetti

Futbol kalitesi artmalı
banner598
Erkut MAHSUCU
Cihangir U-15 takım kaptanı Alperen Gülmez hedeflerini anlattı. Gülmez Doğan Türk Birliği maçında attığı iki golle takımının çeyrek finale çıkmasın da büyük rol oynadı. Hafta sonu oynayacakları Dumlupınar ve ülke futbolu hakkındaki görüşlerini aktaran Gülmez, önemli açıklamalar yaptı.

Dumlupınar maçını kazanmak istiyoruz
Hafta sonu oynayacakları Dumlupınar maçını kazanmak istediklerini aktaran Gülmez; ''Pazar günü oynayacağımız maç bizim açımızdan her şeyi belirleyecek maçımızdır.Takım olarak bu maça çok iyi hazırlanıyoruz.Takım kaptanı olarak maçı kazanabilecek güçte olduğumuzu takım arkadaşlarıma aktardım.Takım arkadaşlarım ve antrenmanlar da bu maça çok hırslı hazırlanıyoruz.Dumlupınar takımına da başarılar diliyorum.”

24 gol atmak istiyorum
Cihangir takımında şu ana kadar 20 gol atan Gülmez sözlerine şöyle devam etti; Geçen sezon gol kralı olan Çağrı Obuz arkadaşım attığı 21 golle gol kralı oldu. Hedefim bu gol sayısını geçmektir. Takımın başarısı attığım gollerden daha önemlidir.”

Benim aşkım futbol
Cihangir takım kaptanı Gülmez futbolun bir duygu olduğunu ve neden futbolu seçtiğini şöyle özetledi; “Her insanın kendine özgü bir stili vardır. Bazen aşk, mutluluk, sevda ve tutku insanın duygularını ifade eder. Benim aşkım ise futboldur. Futbol insanın ayaklarını yerden keser, bu yüzden futbol oynanmayı tercih ettim. Futbol insanı hayal dünyasına sürüklüyor, ben de hayallerime ulaşmak için futbol oynamayı tercih ettim.''

Futbol düzeyi artmalı
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun ülke futbolunun kalitesini artırması gerektiğini aktaran Gülmez; “Federasyonumuz kaliteyi artırmak için çalışma başlatmalıdır. Özellikle alt yapılar için yeni bir uygulama yapılması gerektiğini düşünüyorum. Ülke futbolu şu anda doğru yönetiliyor. Federasyon ve kulüpler alt yapıya yeteri kadar önem veriyor. Ben, ülke futboluna hizmet edenlere teşekkür ediyorum.''

Hedefimiz final oynamak
Cihangir takımının her zaman hedefinin final olduğunu aktaran Gülmez sözlerine şöyle devam etti; “Camia olarak her zaman hedefimiz final oynamaktır. İlk hedefimiz Dumlupınar karşısında galip gelerek yarı finale yükselmek. Doğan maçında aldığımız galibiyetin tesadüf olmadığını göstermek istiyoruz.”

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2016, 10:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473