banner564

Güneşoğlu “devam” dedi

Dumlupınar olağan Genel Kurulu’nda Günbeş Güneşoğlu üyelerden onay alarak yeniden başkanlığa seçildi

Güneşoğlu “devam” dedi
banner598
Süleyman REBGE
Dumlupınar Türk Spor Kulübü’nde dün gerçekleştirilen genel kurulunda tek aday olan Başkan Güneş Güneşoğlu 7. kez başkan seçildi.

Güneşoğlu “Ülkeye vizyon olan bir takım olduk bundan gurur duyuyorum”
Güneşoğlu, genel kurulda yaptığı konuşmada, bütün ülkeye vizyon olan bir takım olduklarını ve bundan dolayı gururlu olduğunu söyledi. Güneş Güneşoğlu, göreve gelirken 10 yılda yeni bir Dumlupınar yaratmayı hedeflediklerini ve bunu 6. yıllarında başardıklarını söylerken,  bundan sonra da Dumlupınar’ı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini dile getirdi. Ayrıca, kendilerinin bir spor kulübü olduğunu söyleyen Güneşoğlu, yalnızca futbolda alınan başarılar değil diğer branşlarda da faaliyetlerini başarılı bir şekilde yürüttüklerini aktardı.

“Yeni sezonda amaç fark yaratan bir Dumlupınar yaratmak”
Yeni sezon hedeflerini de aktaran Güneş Güneşoğlu şunları kaydetti: “Amacımız Süper Lig’de kalıcı olan ve fark yaratan bir takım yaratmak.Burada yönetimde ki diğer arkadaşlara da verdikleri destekden dolayı çok teşekkür ederim.”

“Yeni sahamızı bu yıl içinde tamamlamak istiyoruz”
Kulübün faaliyetleri hakkında bilgi veren Güneş Güneşoğlu, kendilerine tahsis edilen sahayı bu yıl içerisinde tamamlamayı hedeflediklerini dile getirirken, kulüp lokali içinse uzun zamandır mahkemelik oldukları davayı kazandıklarını ve kulübe modern bir lokal yapacaklarını aktardı. Mali rapor hakkında bilgiler veren Güneşoğlu, geçtiğimiz yılın giderlerinin 517,476 TL., gelirlerin ise 527,746TL. olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Haziran 2016, 10:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474