banner564

Futbol şöleni yaşanacak

“Bu Takımlar Bizim” projesi, 13 Nisan Çarşamba günü Yusuf Kaptan Sahası’nda gerçekleştirilecek

Futbol şöleni yaşanacak
banner598
Milli Eğitim Bakanlığı, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu ve Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği işbirliğinde düzenlenen, İlkokullar Arası Futbol Şöleni “Bu Takımlar Bizim” projesi, 13 Nisan Çarşamba günü hayata geçirilecek. 

Basın toplantısı yapıldı
“Bu Takımlar Bizim” projesiyle ilgili, dün saat 11.00'de, KTFF Ahmed Sami Topcan Salonu'nda basın toplantısı gerçekleştirildi. Basın toplantısına MEB İlköğretim Daire Müdürü Salih Canseç, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Orçun Kamalı, Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği Başkanı Mehmet Özbilgehan, Haspolat İlkokulu, Şht Ertuğrul İlkokulu, Hamitköy İlkokulu ile Necati Taşkın İlkokulu’ndan öğretmenler katıldı.

20 okul 10 kulüp
Yusuf Kaptan Sahası’nda gerçekleştirilecek olan futbol şenliğinde, 20 okul, Lefkoşa bölgesinin liglerde temsil edilen 10 kulübü adına futbol oynayacak. Kazananın önemli olmadığı şölende, her okul, yedişer kişiden oluşacak takım ile, 15’er dakikadan ikişer maç oynayacak. Her maç sonunda penaltı vuruşları da gerçekleştirilecek. Ayrıca her okul, bir sınıfı da seyirci olarak getirebilecek. 

İzleyici patlaması bekleniyor
Ambulans, sağlıkçı, güvenlik önlemi gibi detaylarında olacağı “Bu Takımlar Bizim” projesini 1,000’e yakın kişinin izlemesi bekleniyor. Organizasyon komitesi okulların her türlü ihtiyacını karşılarken, izaz ikramda da bulunacak.
“Bu Takımlar Bizim” projesine, Milli Eğitim Bakanlığı, KTÖS, Kıbrıs Türk Öğretmenler Yardımlaşma Kooperatifi, Değirmenlik Belediyesi, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği, Spor Dairesi ve Gençlik Dairesi destek veriyor.

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2016, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474