banner564

Tek hedef 7'de 7

Beşiktaş 2-1 mağlup olduğu ve 3 puan kaybettiği Kasımpaşa maçını geride bırakarak, son karşılaşmaları kazanıp 21 puan toplamanın hesaplarını yapmaya başladı

Tek hedef 7'de 7
banner598
Beşiktaş, Kasımpaşa maçını unutup, son 7 maçta 21 puan hedefine kilitlendi. Teknik Direktör Şenol Güneş ve ekibi oyuncularla özel toplantılar yaparak takımın konsantrasyonunu en üst seviyeye çıkarmaya çalışacak.
Beşiktaş 2-1 mağlup olduğu ve 3 puan kaybettiği Kasımpaşa maçını geride bırakarak, son 7 karşılaşmada 21 puan toplamanın hesaplarını yapmaya başladı.
1 maçı eksik Fenerbahçe'nin 3 puan önünde liderliğini sürdüren siyah beyazlılar, pazartesi Bursaspor ile karşılaşacak.
Vodafone Arena'nın açılışında yeşil beyazlı takımı konuk edecek Beşiktaş, 7 maçlık seride ilk galibiyetini bu mücadelede almak istiyor.
Teknik direktör Şenol Güneş, takımına verdiği bir günlük iznin ardından tüm oyuncularının sezonun geride kalan bölümünü akıllarından çıkarmasını istedi. Güneş, son 7 maçın ayrı bir hikâyesi olacağını futbolcularına vurgularken, oyuncuları ile tek tek özel görüşmeler yapacak.
Deneyimli çalıştırıcı ve ekibi ilk olarak takım kaptanları ile görüşecek. Daha sonra Gomez, Sosa, Quaresma ve Atiba gibi tecrübeli oyuncularla toplantılar yapacak olan Güneş, iki aylık kritik dönemde sakin kalınmasının önemine vurgu yapacak.
Güneş sakatlığını atlatan Gökhan'ın, Bursaspor maçına kadar yüzde yüz olarak hazır olmasını istedi. Sağlık ekibi ile de detaylı bir toplantı yapacak olan deneyimli çalıştırıcı, son 7 maçta takımdaki her futbolcusuna ihtiyacı olduğunun altını çizecek.
Tecrübeli teknik adam yeni sözleşme talep eden Sosa'nın yanı sıra sezon sonu mukaveleleri bitecek olan Tolga, İsmail ve Serdar'dan, sezon sonuna kadar bu konuyu düşünmemelerini istedi. Şampiyon olunması halinde yeni mukaveleler için yönetim ile bizzat görüşeceğini ifade eden Güneş, kupayı kaldırmadan bu konunun konuşulmasını kesinlikle istemiyor. 

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2016, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474