banner564

Futbolculardan “Sözleşme” talebi

Yeni seçilen Futbolcular Derneği yönetim kurulu Futbol Federasyonu başkanı Hasan Sertoğlu’na ziyarette bulundu

Futbolculardan “Sözleşme” talebi
banner598
Futbolcular Derneği Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu’nu ziyaret ederek görüştü.
Hüseyin Sadıklar başkanlığında göreve seçilen yeni yönetim kurulu Hasan Sertoğlu’nu ziyaretinde futbolcuların 3 maddelik taleplerini iletti. 

Sözleşmeler hayata geçirilsin
Hüseyin Sadıklar konuşmasında futbolcuların sözleşmeler ile ilgili beklenti içinde olduklarını ve sözleşmelerin hayata geçirilmesini talep ettiklerini vurguladı. Sadıklar sözleşmeler ile ilgili yapılacak çalışmalarda da federasyona yardımcı olmaya hazır olduklarını da aktardı. 

Sağlık kontrolleri erken yapılsın
Futbolcular Derneği Başkanı Hüseyin Sadıklar her sezon öncesi yapılması zorunlu olan sağlık kontrollerinin de daha erken gerçekleştirilmesi gerektiğini ve bu konuda futbolculara inisiyatif verilmesini ve sezon açılışlarından önce yapılmasını istediklerini kaydetti. 

Sahalar ve soyunma odaları daha modern olmalı
Hüseyin Sadıklar saha zeminlerine ve soyunma odalarına da kriter getirilerek daha çağdaş ve daha modern olmasını talep ederek bu konularda kriterlerin denetlenmesini de federasyonun yapmasını istediler. 

Sertoğlu temkinli konuştu
Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu Futbolcular Derneği’ni kabulünde yaptığı açıklamada kulüplerin de ortaya koyacağı görüşler doğrultusunda ortak bir karar alacağını söyledi. Sertoğlu futbolcuların diğer taleplerinin ise düzeltilebilecek aksaklıklar olduğunu belirterek gerekli girişimleri yapacaklarını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2015, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473