banner564

Futsalın şampiyonları DAÜ ve LAÜ

Üniversiteler Arası Salon Futbol Turnuvası dün oynanan final maçlarıyla tamamlandı

Futsalın şampiyonları DAÜ ve LAÜ
banner598
KKTC Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 2015 – 2016 Üniversitelerarası Spor Oyunları tamamlandı.
Oyunların son branşı olan Üniversitelerarası Futsal (Salon Futbolu) Şampiyonası, kadınlarda Doğu Akdeniz Üniversitesi, erkeklerde ise Lefke Avrupa Üniversitesi’nin üstünlüğü ile sonuçlandı.
DAÜ Lala Mustafa Paşa Spor Salonu'nda 9-10 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen şampiyonada erkeklerde toplam 7 okul A ve B olmak üzere iki ayrı grupta, kadınlarda ise 3 okul tek grupta mücadele etti.

Kadınlarda şampiyon DAÜ
Şampiyonada tek devre lig şeklinde oynanan kadınlar grubunda DAÜ oynadığı iki maçta da galip gelerek grubu 6 puanla ilk sırada tamamladı ve şampiyonluğa ulaştı. YDÜ bir galibiyet ile ikinciliği elde ederken, oynadığı 2 maçı da kaybeden UKÜ ise üçüncü oldu.

Erkeklerde zafer LAÜ’nün
Erkeklerde A Grubu’nu ilk 2 sırada tamamlayan ODTÜ ve GAÜ ile B Grubu’nu ilk 2 sırada bitiren LAÜ ile DAÜ yarı finale yükseldi. Yarı Finalde LAÜ, GAÜ’yü 2-0, DAÜ de ODTÜ’yü 6-2 yenerek finale yükseldiler.  
Büyük çekişmeye sahne olan final mücadelesinde LAÜ, DAÜ karşısında 6-4 galip geldi ve şampiyon oldu. Final öncesinde oynanan karşılaşmada ise ODTÜ, GAÜ’yü 5-2 yenerek üçüncülüğü elde etti.

Güncelleme Tarihi: 12 Mayıs 2016, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474