banner564

“Galatasaray başka”

Galatasaray'ın ilk iki haftada görterdiği performansla ilgili Fernando açıklamalarda bulundu

“Galatasaray başka”
banner598
Galatasaray'ın ligde üst üste kazandığı Kayserispor ve Osmanlıspor maçlarındaki performansı beğenilen Brezilyalı futbolcu Fernando, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Galatasaray taraftarlarına övgüler yağdıran Fernando "Türkiye'ye geldiğim ilk andan beri en çok şaşırdığım şey taraftar. Çok büyük kulüplerde oynadım ama Galatasaray taraftarı çok başka. Bu da biz futbolcuları inanılmaz motive ediyor. Cuma günü Sivasspor maçında 50 bin aslanımız tribünde olur umarım" dedi.
Ligdeki ilk iki maçta iyi oynayarak galibiyetler aldıklarını belirten Fernando "Takımın iyi oynaması beni çok mutlu ediyor. Elimden geldiği kadar mücadele ediyorum. Daha iyisini yapacağıma inanıyorum. İlk 2 maçta iyi oynadığımız ve güzel galibiyetler aldığımız doğru. Ama daha yolun başındayız. Bu performansı bir sonraki maça taşıyabilmemiz lazım. İki maç oynadım ama Türkiye Ligi'nin seviyesinin iyi olduğunu düşünüyorum. İki güzel galibiyet aldık ama sahada yaptığımız yanlış şeyler de var. Hedefimiz bu hataları tekrarlamamak. Hocamız da galibiyetlerden dolayı mutlu ama karakter olarak daha iyiyi arayan bir insan. Hocamıza (Igor Tudor) parantez açmamız gerekiyor. Onun bize yaptırdığı çalışmalar, adaptasyon sürecinin çabuk geçmesinde faydalı oldu. Premier Lig'deki sertlik seviyesi ve
temposu çok yüksek. Türkiye'de de aldığım mesaj şu; burada da rekabet seviyesi yüksek" ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 02:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474