banner564

Kansu: Yoğun çalışıyoruz

Yeni sezon çalışmalarına 17 Temmuz’da başlayan Birinci Lig temsilcisi Esentepe on üç idmanı geride bıraktı

Kansu: Yoğun çalışıyoruz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
İyi bir katılım oranıyla yoğun tempoda çalıştıklarını belirten Esentepe Teknik Direktörü Davut Kansu, takıma transfer edecekleri oyuncularla temaslarının olduğunu anlaşma sağlandığını sadece kulüplerle yapılacak olan anlaşmaların olduğunu söyledi.  Hazırlık maçlarının kısa süre sonra başlayacağını da aktaran Davut Kansu, yapılacak olan yurt dışı kampına ise eksiksiz gitmeyi planladıklarına vurgu yaptı.

Yol haritamız bellidir
Esentepe olarak sezon öncesi yönetimle yapılan toplantıda yol haritalarını belirlediklerini söyleyen Davut Kansu, geçen yıl oynadıkları play-off sürecini yine yakalamak istediklerini belirtti. Daha üzerisini de zorlamak istediklerini belirten Kansu, ligin zor geçeceğinin ise unutulmaması gerektiğini söyledi. Geçen sezon ligin oldukça kısa geçtiğini hatırlatan Esentepe Teknik Direktörü Davut Kansu yeni sezonda ligin uzun ve zorlu geçeceğine dikkat çekti. Geçen yıl ortaya koydukları performansın tekrarını hedeflediklerini de hatırlatan Kansu, yeni sezonda yine aynı başarıyı yakalamak istediklerini vurguladı.

Yabancı kontenjanı şart oldu
Sezon öncesi takıma takviye anlamında iyi bir transfer bütçesi ayırdıklarını aktaran Esentepe Teknik Direktörü Davut Kansu, başlayan transfer süreci sonrası ise ortaya çıkan rakamların geri adım atmalarına sebep olduğunu ifade etti. Takıma 5-6 takviye yapma planından ortaya çıkan rakamlar sonrası bu sayıyı düşürtmek zorunda kaldıklarını ifade eden başarılı çalıştırıcı, bu nedenle yabancı oyuncu arayışına koyulduklarını söyleyerek, yabancı oyuncu şanslarını ise kullanacaklarını ifade etti. Şu an itibariyle genç takım takviyeli 25 kişilik oyuncu grubu ile çalıştıklarını ve katılımın, isteğin son derece iyi olduğunu aktaran Davut Kansu, en iyi kadroyu oluşturmak adına çalışmalarına devam ettiklerinin altını çizdi.

Kadroyu erken belirlemeliyiz
Yüksek fiyatların olduğu transfer piyasası sonrası kadro kurmada da zorluklar yaşadıklarını hatırlatan Davut Kansu, takımdan ayrılan isimlerinde oluşu sonrası bir takım sıkıntılarla baş başa kaldıklarını belirtti. Her şeye rağmen takıma takviye yapacaklarını hatırlatan Davut Kansu, 3 veya 4 oyuncu takviyesi ile takımı daha iyi noktaya getireceklerini söyledi. Zor geçecek olan ligi her idman öncesi oyuncularına aktardığını ve hatırlattığını ifade eden Davut Kansu, geçen yılı unutmaları adına oyuncularına sıkça uyarı yaptığını, bu yılın zorluğuna ise onları adapte etmek için uğraş verdiğini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2018, 02:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474