banner564

Galatasaray zorlu viraja giriyor

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray’ı zorlu bir periyot bekliyor.

Galatasaray zorlu viraja giriyor
banner598
Sarı kırmızılılar sezon sonuna kadar iki kulvarda 9 kritik maça çıkacak. Galatasaray, bu dönemde yedi bin 176 kilometrelik bir yolculuk yapacak.
Ligde 26 Nisan’da TT Arena’da Gaziantepspor ile karşılaşacak olan sarı kırmızılı ekip, 4 gün sonra kupa yarı finalinde bu kez Sivasspor’u konuk edecek. Bu maçtan 3 gün sonra İzmir’e hareket edecek sarı kırmızılı ekip, karayolu ile Manisa’ya geçerek Akhisar Belediyespor ile kozlarını paylaşacak. Galatasaray’ın Akhisar maçından 4 gün sonra rakibi TT Arena’da Torku Konyaspor olacak.
Fenerbahçe’ye yapılan silahlı saldırıdan dolayı liglerin 1 hafta durdurulması sonrası TFF, 31. Hafta maçlarının hafta içi oynanacağını açıklamıştı. Galatasaray, 31. Hafta Mersin deplasmanına gidecek. Sarı kırmızılıların Mersin yolcuğu da Torku Konyaspor maçından 3 gün sonra başlayacak.
Mersin İdman Yurdu maçından 4 gün sonra Galatasaray’ın rakibi TT Arena’da Gençlerbirliği olacak. Sarı kırmızılılar bu karşılaşmadan 3 gün sonra ise Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçı için Sivas’a gidecek.
Galatasaray’da ayrıca başkanlık seçiminin 23 Mayıs’ta yapılacağı düşünüldüğünde, sarı kırmızılı camia için oldukça kritik bir döneme girildiği daha iyi anlaşılıyor.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2015, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474