banner564

Galibiyet için gidiyoruz

Play-out hattından kurtulmak isteyen Bostancı Bağcıl son hafta Çetinkaya deplasmanından galibiyetle dönmek istiyor

Galibiyet için gidiyoruz
banner598
Hamit SAKALLI

K-Pet Süper Lig’in son haftasında Çetinkaya deplasmanına gidecek olan B. Bağcıl takımında hedef mutlak galibiyet olarak belirlendi. 

Çetinkaya’yı deplasmanda yenecek gücümüz var
Zorlu karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan B. Bağcıl teknik direktörü İltaç Karayel, Lefkoşa’ya galibiyet için gideceklerini ve Çetinkaya’yı yenebilecek güçlerinin ve kapasitelerinin olduğunu belirtti. Play-out dışında kalmayı daha önceden garantilemek istediklerini ancak maalesef bunun son maça kaldığını söyleyen İltaç Karayel, bu hafta alacakları galibiyetle bunu başaracaklarına inandığını vurguladı.

Basit gol yiyoruz
Ligin en çok gol atan takımlarından biri olduklarını söyleyen ancak savunmada basit hatalardan kolay gol yediklerini belirten İltaç Karayel, geçtiğimiz hafta da bu yüzden sadece beraberlik alabildiklerini ama Çetinkaya karşılaşmasına hazırlanırken bu sorunu çözmeye çalışacaklarını, bunda da başarılı olacaklarına inandığını belirtti.

Maaşlar ödeniyor
Çetinkaya karşılaşması öncesinde yönetimle hafta içinde toplantılar gerçekleştireceklerini ve tüm futbolculara da maaşlarının ödeneceğini belirten İltaç Karayel, üç puanı alacaklarını yineledi.

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2015, 09:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473