banner564

Galibiyetlere devam edeceğiz

Yenicami bugün karşılaşacağı Mormenekşe deplasmanında galibiyetle ayrılıp yoluna devam edeceklerini söyledi

Galibiyetlere devam edeceğiz
banner598
Hamit SAKALLI

K-Pet Süper Lig lideri Yenicami antrenörü Turan Altay, zorlu Mormonekşe deplasmanı öncesinde yaptığı açıklamalarda hedeflerinin  Mormenekşe gibi güçlü bir deplasmandan kayıpsız ayrılmak olduğunu söyledi ve galibiyetler almaya devam edeceklerini vurguladı.

Takımımda rehavet yok
Ligdeki en yakın takipçisi K.Kaymaklı’yı geçtiğimiz hafta mağlup etmelerinin takımda rehavete yol açmadığını, Mormenekşe mücadelesine de ciddiyetle hazırlandıklarını ve sahada her zamanki oyun düzenleriyle yer alacaklarını belirten Turan Altay, futbolcularını bu mücadeleyi almaları halinde neler kazanacaklarını çok iyi bildiklerini söyledi. 

Hatalarını ezberledik
Turan Altay, Mormenekşe mücadelesine hazırlanırken bir sporcu toplantısı yaptıklarını ve rakibin geçmişte oynadıkları karşılaşmaların videolarını  izleyerek Mormenekşe’nin yaptığı hataları ezberlediklerini vurguladı.

Eksiklerimiz Uğur ve Ünal
Mormenekşe karşılaşması öncesinde eksiklerinin Uğur ve Ünal olduğunu belirten Turan Altay, kadrosuna güvendiğini ve eksik oyuncularının yerine forma giyecek olanların da aynı şekilde mücadele edeceğine güveninin tam olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2014, 08:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474