banner564

GAÜ Çetinkaya’dan “Efsane” dönüş 2-3

Binatlı 2-0 öne geçmesine rağmen büyük hayal kırıklığı yaratarak maçı kaybetti

GAÜ Çetinkaya’dan “Efsane” dönüş 2-3
banner598
YER: Güzelyurt Üner Berkalp Stadı.
HAKEMLER: Mehmet Malek-Hakan Gök-İsfendiyar Açıksöz
BİNATLI: Yusuf-Erencan-Kemal-Erbay-Çağdaş-Taner-Şenol(Burak dk.44)(K.Uçaner dk.82)-Evor J.Bello-Peter-M.Neşe(Reşit dk.67)-M.Erol
GAÜ ÇETİNKAYA: Cenk(Mehmet dk.54)-Abbas(İ.Çıdamlı dk.54)-H.Kayalılar-Tunç-Erdinç-Serhan-Sercan-B.Eko-David-Ümitcan(E.Sonay dk.54)
GOLLER: Dk.11 Evor J.Bello(pen)-dk.49 Burak(BİNATLI), Dk. 71 David, dk. 79 E.Sonay(pen)- dk. 88 Serhan(GAÜ ÇETİNKAYA)

Abdullah ZAİFOĞLU
K-Pet Süper Ligi’nde haftanın en önemli maçında Binatlı karşısında 2 farklı geriye düşen GAÜ Çetinkaya inanılmaz bir geri dönüşle maçı 3-2 kazanarak liderliğe ortak oldu.
 11. dakikada gelişen Binatlı atağında M.Neşe arkadaşı Şenol’u rakip ceza alanında topla buluşturdu. Bu pozisyonda Şenol-Serkan mücadelesinde Şenol yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Evor J.Bello penaltıdan takımını 1-0 öne geçirdi. 
 30. dakikadaki Binatlı atağında Peter’in getirdiği topta Şenol ceza alanının hemen dışında boş pozisyonda olmasına rağmen vuruşu kötü oldu ve top auta gitti.
 31. dakikada GAÜ Çetinkaya’dan David sağdan kale önüne çok iyi bir orta yaptı. Ancak Ümitcan bom boş pozisyonda bu topa vuramayarak takımını bir golden etti.
 49. dakikada Binatlı farkı 2’ye çıkardı. Evor J.Bello’nun pasında Burak ceza alanı dışından çok da sert olmayan bir şut attı. Keleci Cenk’in elinden kaçırdığı top ağlara gidince Binatlı 
2-0 öne geçti.
 68. dakikada GAÜ Çetinkaya’dan David sağ taraftan iyi bir orta yaptı. İki takım futbolcuları arasında kalan topa en son vuran Sercan oldu. Ancak top önce üst direğe sonra da yere vurarak oyun alanına döndü, defans uzaklaştırdı.
 71. dakikada gelişen Binatlı atağında Burak’ın şutunda defanstan seken topa Reşit vurdu, top yan direğin dibinden auta gitti. Kullanılan kale vuruşundan sonra topu İ.Çıdamlı’nın pasında David ceza alanında sert ve düzgün bir vuruşla takımı adına skoru 2-1 yapan golü attı.
 79. dakikada skora denge geldi. Gelişen atakta B.Eko sol taraftan rakip ceza alanına girdi. Son çizgiye yaklaştığı anda Kemal’in müdahalesi ile yerde kalınca hakem bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan E.Sonay GAÜ Çetinkaya’ya beraberliği getiren golü attı.
 88. dakikada bu kez GAÜ Çetinkaya öne geçti. Tunç’un uzun kullandığı taç atışında kaleciden önce topa kafa ile vuran Serhan takımını mağlubiyetten galibiyete getiren golü atarak GAÜ Çetinkaya’yı deplasmanda 3-2 öne geçirdi.
 90+3’üncü dakikada B.Eko yarı alandan aldığı topla kaleci Yusuf ile karşı karşıya kaldı. Aşırtmak istediği topu kaleciye kaptırarak mutlak bir golü kaçırmış oldu.
 Maç da bu skorla sona ererken GAÜ Çetinkaya puanını 37 yaparak Yenicami ile puanlarını eşitlerken Binatlı 33 puanda kaldı.

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2018, 05:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474