banner564

GAÜ’de heyecan

Girne Amerikan tarafından ilk kez düzenlenen ‘Lympics Games 2016’ meşale töreni ile başladı

GAÜ’de heyecan
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Multi Culturel Center (MCC) tarafından bu yıl ilki organize edilen “GAÜ Lympics Games 2016”nın açılış töreni, GAÜ öğrencileri, akademik ve idari kadronun katılımı ile gerçekleşti.
GAÜ Kıbrıs Yerleşkesi Girne Kampüsü, GAÜ Lympic’de 28 Mart – 1 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan GAÜ Lympics Games 2016 açılış töreni, GAÜ Denizcilik öğrencilerinin bayrak töreni ve olimpiyat meşalesinin yakılması ile başladı. Meşale’nin yakılması ve bayrak geçişinin ardından, GAÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Sualp Davut gerçekleştirmiş olduğu açılış konuşmasında, GAÜ’nün 100’ün üzerinde ülkeden öğrencisi olduğunu belirterek, uluslararası öğrenciler ile birlikte dönem içerisinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirterek, bu etkinliğin ise en kapsamlı etkinliklerden birisi olduğunu bildirdi. Ayrıca Davut, GAÜ olarak spora verdikleri önemi vurgulayarak, tüm öğrencileri oyunlara davet etti. 
GAÜ Lympics Games 2016 kapsamında, birbirinden farklı spor dallarında öğrenciler bireysel ve takım halinde mücadele edecek. GAÜ Lympics Games 2016 bünyesinde ayrıca, oyun alanında kurulan yeme-içme stanlarında öğrenciler kendi ülke mutfaklarını da tanıtma fırsatı yakalıyacak. 
28 Mart-1 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek olan GAÜ Lympics Games 2016 bünyesinde ayrıca Dj, Partiler ve çeşitli organizasyonlar gerçekleşecek.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2016, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474