banner564

Özzeki “Artık yeter”

K-Pet Birinci Lig'de zor günler geçiren Hamitköy'de takım aleyhine yapılan hakem hataları, şikayet konusu oldu.

Özzeki “Artık yeter”
banner598

Hamit SAKALLI

Hamitköy yöneticisi Hüseyin Özzeki, Yalova maçında rakibin attığı ilk golde Hamdi'ye yapılan faulün verilmemesi sonrasında kalelerinde gol gördüklerini söylerken şu açıklamaları yaptı: "Hamitköy olarak sezon başından bu yana hakem hatalarından dolayı birçok puanımız elimizden alındı. İlk devrede hakem hatalarına, hakemlerin de hata yapabileceği düşüncesiyle sessiz kaldık. 
Ancak ikinci devrenin başlaması ile birlikte aleyhimize hakem hataları artarak devam etti. Kazandığımız maçta dahi aleyhimize ciddi hata yapıldı. Son Yalova maçında da rakibin attığı ilk golde Hamdi'ye yapılan faulün, hakem Mustafa Öztugay tarafından verilmemesi sonrasında kalemizde gol gördük. O ana kadar iyi olan takımımız, golden sonra oyundan düştü. 
Ama artık yeter. Hakemler hangi takımın play out oynayacağına karar vermesin. Şu ana kadar nedense lehimize hiç hakem hatası olmadı. Biz zaten bunu istemiyoruz. Biz sadece adil yönetim bekliyoruz. Hamitköy yönetimi olarak biz takımımızın play out oynamayacağına inanıyoruz. Son dört haftada şampiyonluk yarışındaki rakiplerimize karşı sergilediğimiz performans bunun ispatıdır. Yeter ki sahadaki hakem kararlarıyla engellenmeyelim."

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2016, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473