banner564

Gecenin galibi kim olacak?

Süper Lig’in 9. haftasının açılış maçında yarın akşam Yenicami ile MTG karşılaşacak

Gecenin galibi kim olacak?
banner598

Hamit SAKALLI

K-Pet Süper Lig’in 9.haftasında karşı karşıya gelecek olan Yenicami ile MTG arasındaki mücadele oldukça çekişmeli geçecek. 18 Kasım saat 18.30’da Lefkoşa Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek olan takımların mücadelesinde, geceden Kartal’ın mı Karga’nın mı galip çıkacağı sorusu da yanıt bulmuş olacak. Mağusa Türk Gücü’nde bu karşılaşmada Batu Seyis ilk kez takımın başında sahaya çıkacak.

Zorlu fikstürde hedef galibiyet
Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, yaptığı açıklamalarda Yenicami olarak 
4 haftalık zorlu bir fikstüre başlayacaklarını ve bu zorlu dönemeçten kayıpsız geçmek istediklerini ifade etti. Zorlu haftaların bu haftaki MTG mücadelesiyle başlayacağını belirten Devecioğlu, mücadeleye galibiyet parolasıyla çıkacaklarını söyledi.

Güzel bir maç olacak
Sedat Devecioğlu, MTG ile zorlu bir mücadeleye çıkacaklarını ve futbolseverlere her iki takımın da katkısıyla güzel bir karşılaşma izleteceklerini ifade etti. Yenicami olarak mücadeleyi kazanıp puan farkını korumayı veya daha da artırmayı hedeflediklerini belirten Devecioğlu, rakiplerinin moralinin yerinde olduğunu ancak kendilerinin de 7 haftadır süren bir galibiyet serileri bulunduğunu ve bunu devam ettireceklerini inandığını sözlerine ekledi.

Efsaneler anılacak
Sedat Devecioğlu, Yenicami yönetiminin yetmişli yıllarda efsane olmuş olan futbolculara yönelik özel bir program hazırlayarak bu futbolcuları onurlandıracağını belirterek; bu gecenin daha da anlamlı olması adına Yenicami taraftarlarını karşılaşmaya davet etti.

Heyecanlıyım
Mağusa Türk Gücü’nün başında ilk kez Yenicami karşısında sahaya çıkacak olan Batu Seyis yaptığı açıklamalarda MTG gibi büyük bir camianın teknik patronu olarak karşılaşmaya çıkacak olmanın heyecanını yaşadığını ifade etti. Batu Seyis, ilk karşılaşmasının Yenicami ile olmasının üzerinde bir baskı oluşturduğunu ancak 4 yıldır Ali Oraloğlu ile bu takımın içerisinde bulunmasından dolayı bu baskıyı kaldırabileceğine inandığını ifade etti. Batu Seyis, ilk maçında Yenicami karşısında galibiyet elde etmelerinin kendisi ve takım açısından oldukça önemli olduğunu vurguladı.

Puan veya puanlar için geleceğiz
Batu Seyis, Yenicami’nin uzunca bir galibiyet serisi yakaladığını ancak MTG olarak bu mücadeleye iyi hazırlandıklarını, morallerinin yüksek olduğunu ve bu seriyi bitirebileceklerine inandığını söyledi. Seyis, Yenicami karşısındaki zorlu mücadelede Nurettin’in kesinlikle oynayamayacağını onun dışında Ayer, Yasin ve Mustafa Tekpınar’ın düz koşulara çıktığını ancak durumlarının maç saati belli olacağını ifade etti. Batu Seyis, Ali Oraloğlu’nun beklenmedik ayrılığının takım üzerinde mutlaka bir etken olduğunu ancak bunu atlatacak güce sahip olduklarını belirterek Lefkoşa’dan puan veya puanlarla döneceklerini vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2016, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473