banner564

Gecenin galipleri belirlendi

Hentbol büyük erkekler liginde Darbaz ve UKÜ, büyük bayanlarda ise YDÜ geceyi galip tamamladı

Gecenin galipleri belirlendi
banner598
Mustafa YAĞAN
Hentbol büyükler liglerine erkeklerde iki bayanlarda ise tek karşılaşma ile devam edildi.

Darbaz galibiyetle tamamladı
Atatürk Spor Salonu’nda oynanan Hentbol büyük erkekler ligi karşılaşmasında Darbaz ile Korkuteli karşılaştı. Karşılaşmaya rakibine oranla daha tempolu başlayan Darbaz ilk devreyi 15 – 8 üstünlükle tamamladı. İkinci devrede oyun üstünlüğünü koruyan Darbaz karşılaşmayı 30 – 28 kazandı. Darbaz takımından Lisani attığı yedi golle takımının galibiyetine katkı sağladı. Darbaz ve Korkuteli bu karşılaşmayla ligteki maçlarını tamamlamış oldular. 


UKÜ lider tamamladı
Atatürk Spor Salonu’nda oynanan Hentbol büyük erkekler ligi karşılaşmasında Yükseliş ile UKÜ (Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi) karşılaştı. Karşılaşmaya geçen sezonun şampiyonu, bu sezonunda namağlup tek takımı olan UKÜ hızlı başladı ve ilk devreyi 11 – 10 önde tamamladı. İkinci devrenin ilk 15 dakikasına kadar Yükseliş karşılaşmada dengeyi sağlasa da bu dakikalardan sonra UKÜ etkili oyunuyla karşılaşmadan 23 – 22 galip ayrıldı. UKÜ kazandığı bu galibiyetle ligi lider tamamladı. Yükseliş ise UKÜ karşısında aldığı mağlubiyetle plafofflar öncesi ligi üçüncü olarak tamamladı. 

YDÜ hız kesmiyor
Arena Spor Salonu’nda oynanan Hentbol büyük bayanlar ligi karşılaşmasında UKÜ (Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi) ile YDÜ (Yakın Doğu Üniversitesi) karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan YDÜ ilk devreyi 15 – 12 önde tamamladı. İkinci devrede de etkili oyununu sürdüren YDÜ karşılaşmayı 31 – 22 kazandı. YDÜ takımı rakibi UKÜ karşısında aldığı bu galibiyetle olası Playoff eşleşmesinde seriye 1 – 0 önde başlayacak.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2015, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473