banner564

Galibiyet hedefliyoruz

Ligin son maçında Mormenekşe ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği, play out öncesi Çetinkaya ile farkı korumak istiyor

Galibiyet hedefliyoruz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

Ligin son maçında Cuma günü Mormenekşe ile karşılaşacak olan Gençlerbirliği’nde Teknik Direktör Ahmet Ogan galibiyet hedefliyor. Maç öncesi gazetemiz spor servisine demeç veren Teknik Direktör Ahmet Ogan, geçen hafta Küçük Kaymaklı karşısında büyük bir avantajı yitirdiklerini, bu nedenle Mormenekşe karşısında galip gelmek istediklerini belirtti.

Ligde kalmalıyız
Bu sezon yükseldikleri Süper ligde kalma adına sezon başı koydukları hedefe ulaşmak istediklerini belirten Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan, sezon başı hesapta olmayan kayıplar yaşadıklarını, geçen hafta Küçük Kaymaklı maçının da bu kayıplardan bir tanesi olduğunu vurguladı. Ligin genelinde Serdarlı, Lapta, Doğan Türk Birliği ve Küçük Kaymaklı maçlarında yaşanan kayıpların ardından gelinen noktada bu sonucun kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Ahmet Ogan, ligde kalma adına ise yolun devam ettiğini belirtti.

Play out oynayacağız
Ligde 32 puanla on birinci sırada bulunduklarını aktaran Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ahmet Ogan, Mormenekşe maçına galibiyet parolasıyla çıkacaklarını, çok düşük ihtimal olsa da diğer maçlardan kendi lehlerine olan sonuçları da bekleyeceklerinin altını çizdi. Play out oynamalarının yüksek olduğunu vurgulayan Ahmet Ogan, oynayacakları play out öncesi ise Çetinkaya ile aralarında bulunan 9 puanlık farkı korumak istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2015, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473