banner564

Gelecekten umutluyum

Pazartesi akşamı yapılan genel kurul sonrası kulüp başkanlığına gelen Ömer Arabacıoğlu, ekibine güveniyor

Gelecekten umutluyum
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Pazartesi akşamı Gönyeli’de Ömer Arabacıoğlu dönemi resmen başladı. Sanlı Çoban’ın sağlık sorunları nedeni sonrası bakanlıktan ayrılmasından sonra başkanlığa getirilen Ömer Arabacıoğlu, Diyalog Spor servisine sıcağı sıcağına açıklama yaptı. Önlerinde yapılacak olan önemli işlerin olduğunu aktaran Arabacıoğlu, elbirliği ile Gönyeli’yi hak ettiği noktaya getireceklerini vurguladı.

Gönyeli bir markadır
İtibarı oldukça sarsılan ve yeniden hak ettiği değeri ve itibarın olması gerektiğini aktaran Ömer Arabacıoğlu, Gönyeli’nin bir marka olduğunu bunun asla unutulmaması gerektiğini söyledi. Camia adına kaybolan güven duygusu yanında, küskün birçok kişinin bulunduğunu belirten Arabacıoğlu, bunların aşılması durumunda ise Gönyeli’nin hak ettiği noktaya ulaşması adına yolun yarılanacağına inandığını vurguladı. Göreve çok güçlü isimlerle geldiğini belirten Ömer Arabacıoğlu, bu isimlerin görev süresi boyunca özveri ile çalışacaklarından şüphesi olmadığını aktardı.

Teknik adam netlik kazanacak
Takımı geride kalan sezon çalıştıran Derviş Kolcu ile devam edeceklerinin sorulması üzerine ise açıklama yapan Gönyeli Kulüp Başkanı Ömer Arabacıoğlu, bu konu ile ilgili açıklamanın ilerleyen günlerde netlik kazanacağını belirtti. Kendi kafasında ismin mevcut olduğunu belirten Arabacıoğlu, yönetim kurulu ile oturup Teknik Adam konusunu en erken zamanda çözeceklerini söyledi. Bununla birlikte gerek kulüp gerekse mevcut sahaları üzerinde bir takım çalışmaların başladığını aktaran Arabacıoğlu, Gönyeli’nin hak ettiği noktaya geleceğini söyledi.

Süper Lig’e dönüş
Gönyeli’nin bir marka olduğunu bunun yanında ise büyük camia olduğunu hatırlatan Ömer Arabacıoğlu, eski günlere dönme adına var güçleri ile çalışacaklarını aktardı. Hedefin elbette Süper Lig olduğunu aktaran Arabacıoğlu, yönetim ile doğru çalışacaklarını, doğru işlere imza atarak camiayı layık olduğu noktaya taşıyacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2016, 12:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474