banner564

Gençler sahaya iniyor

Salonda çalışan Gençlerbirliği yeni sezon hazırlıklarına yarın resmen başlıyor

Gençler sahaya iniyor
banner598
Gençlerbirliği’nde teknik direktörlük görevine getirilen Ahmet Ogan ölnceki gün başladıkları salon çalışmalarının yanında yarın sezonu açarak saha çalışmalarıyla devam edeceklerini kaydetti.

Yardımcı Hasan Tamel
Geçtiğimiz hafta içinde göreve gelen Ahmet Ogan’ın yardımcılığını Hasan Tamel yapacak. Kaleci antrenörü ise bir hafta içinde belirlenecek.

Haftada 6 gün antrenman
Teknik direktör Ahmet Ogan haftada 6 gün antrenmanın yanında salon çalışmalarının da devam edeceğini, belirterek bayram dolayısıyla 3 gün ara vereceklerini sonrasında aynı tempoyla çalışmaları sürdüreceklerini kaydetti.
 
Hüseyin Gökşan ve Mehmet Çavuş tamam
Ahmet Ogan Yeniboğaziçi’nden Hüseyin Gökşan ve Geçitkale’den Mehmet Çavuş ile anlaşmaya vardıklarını, kulüpleri ile de anlaşma sağlandığını ve imzaların da muhtemelen yarın atılacağını kaydetti. 

Sami ve Nurettin için girişim
Ogan Mağusa Türk Gücü’nden Sami ve Nurettin’i kadrolarına katmak için girişim yaptıklarını ve bu konuda iki kulüp arasında görüşmelerin devam ettiğini vurguladı.

Ali Aydemir ve Can Özsoy ile temas
Türk Ocağı’nın başarılı kalecisi Ali Aydemir ve Cihangir’den Can Özsoy ile görüşmelerin devam ettiğini söyleyen Ogan bu futbolcuların serbest transfer haklarını kullanarak transferlerinden yararlanmak istediklerini kaydetti. Ahmet Ogan Dipkarpaz’dan da Mustafa Bakır’ı kadrolarına katmak için girişim yaptıklarını sözlerine ekledi.

Yabancılar yeni olacak
Yabancı transfer için menejer Erdem Konyar  ile görüştüklerini ve ülkede yeni olacak iki futbolcu getirmesi konusunda anlaşmaya vardıklarını söyleyen Ahmet Ogan bir  forvet ve bir orta saha oyuncusunun da kısa sürede ülkeye gelmesini beklediklerini kaydetti.

Kamp Ağustos sonu
Sezon hazırlık kampını Ağustos sonu Eylül başı düşündüklerini belirten Ahmet Ogan transferde harcanacak rakama göre yurt dışı veya yurt içi olarak kararlarını vereceklerini kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2014, 08:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473