banner564

Gertik süper ligi hedefliyor

Geçtiğimiz yerli transfer döneminde Türk Ocağı’ndan Yalova’ya kiralanan yıldız oyuncu Murat Gertik, son maçlardaki performansıyla göz doldurdu

Gertik süper ligi hedefliyor
banner598
K-Pet Birinci Ligi’nde, Yalova tarafından sezon sonuna kadar  kiralık olarak transfer edilen Murat Gertik, Mağusa Türk Gücü kupa karşılaşmaları ile hazırlık maçlarında sergilediği performans ile göz doldurdu. Yalova’nın şampiyonluk ve Süper Lig’e yükselme yolunda çok şey beklediği yıldız oyuncu yeni takımı ve beklentileri hakkında şöyle konuştu.
 
“Başarıya aç bir toplulukla birlikteyim”
Takımın başarıya aç ve genç oyunculardan oluştuğunu belirten Gertik “Yeni takımımda şu an çok mutluyum. Güzel bir ortam var. Başarıya aç ve genç bir futbolcu topluluğu var ve onlarla birlikte sezon sonu başarıya ulaşmak için her şeyin en iyisini yapacağız. Beni kolay sahiplendiler, hepsi mükemmel insanlar. Buraya geldiğimden dolayı gayet mutluyum.”
 
“Taraftarlarımız takımı çok iyi motive ediyor”
Taraftarların takımın motivasyonunu çok yukarıya çektiğini belirten Gertik “Taraftarlar, çıktığım ilk maçtan itibaren beni heyecanlandırdılar ve teşvik sebebi oluyorlar. Güzel bir futbol izlettirmek için takımla herşeyi yapacağız. İnşallah sezon sonu tüm arkadaşlarımla birlikte mutlu sona ulaşırız.

Güncelleme Tarihi: 03 Şubat 2016, 09:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473