banner564

GG vites yükseltti

Gençlik Gücü, sezona hazırlık çalışmalarını 26 Ağustos – 2 Eylül 2016 tarihleri arasında Aktepe kampı ile sürdürecek

GG vites yükseltti
banner598
Yaptığı transferlerle Süper Lig’in yeni takımı Gençlik Gücü, önceki gün 28 kişilik kadro ile idman yaptı. Tadilatı devam eden Atilla Topaloğlu Sahası’nda koşu ve hız çalışması şeklinde gerçekleşen antrenmanda, futbolcuların neşeli oluşları dikkatleri çekti. Futbolcular hedefi “İlk 5 olarak yükseltti.”
18 Temmuz 2016’da sezonu açan Gençlik Gücü, bir günlük tatil sonrası haftanın ilk antrenmanını önceki gün gerçekleştirdi. Haftada 6 gün antrenman yapan Gençlik Gücü’nde futbolcuların hedefi, 22 kişiden oluşacak esas kadro içerisinde yer almak.
Teknik Direktör Niyazi, Yardımcı Antrenör Çağan Küsbeci ve Kaleci Antrenörü Zihni Şago’nun katıldıkları antrenmanı çok sayıda Gençlik Gücü Yönetim Kurulu Üyesi de izledi.
Bir ay içerisinde kadro sayısı 22’e düşürülecek olan yeşil beyazlı Gençlik Gücü, sezon öncesi Türkiye’de de bir haftalık hazırlık kampı yapacak.
22 kişilik esas kadroya girmeyi başaracak olan Gençlik Gücü futbolcuları, 26 Ağustos – 2 Eylül 2016 tarihleri arasında Aktepe’de gerçekleştirecek hazırlık kapına da katılma hakkı elde etmiş olacaklar.
Antrenman temposu artan Gençlik Gücü’nde, yönetimin ilk başta “Süper Lig’de tutunmak” ardından “Sezonu ilk 10’da tamamlamak” olarak ortaya koydukları hedef; Gençlik Gücü futbolcuları “İlk 5 içerisinde yer almak” olarak yükseltildi.


Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2016, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474